04 / 05 / 2024

emlak günleri organizasyonu emlak konut

emlak günleri organizasyonu emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO'nun hem Türkiye'yi hem de gayrimenkul sektörünü tanıttığını yabancı yatırımcılara yönelik Emlak Days (Emlak Günleri) organizasyonunu düzenlediklerini söyledi...

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Lego2 Yapı Proje Emlak Gıda Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lego2 Yapı Proje Emlak Gıda Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Talha Arslan tarafından kuruldu.

Natres İnşaat Maden Turizm Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Natres İnşaat Maden Turizm Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmad Alhussen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

DAP Çadır Günleri kampanyası yarın son!

Yüzde 25'e varan indirim fırsatının yer aldığı DAP Çadır Günleri'nde hemen teslim projeler bulunuyor. DAP Çadır Günleri kampanyası yarın son.

DAP Çadır Günleri 2017 fırsatları!

DAP Dünyası 2017 Çadır Günleri fırsatlarından yararlanmak için son gün 14 Nisan Cuma. DAP Çadır Günleri fırsatları kapsamında hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler sizleri bekliyor...

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün!

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün kaldı. Dap Çadır Günleri boyunca, hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler yapılıyor...

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttihat Emlak Gıda Turizm Tekstil Kargo İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saedd Saaad A Alkaltham, Emad Jamad ve İskender Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ameeroğlu Emlak Gıda İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ameeroğlu Emlak Gıda İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Al Amerr Maı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sinpaş Altınoran Çadır Günleri'ne yoğun ilgi!

Altınoran Çadır Günleri Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü.

Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi!

İstanbul Ümraniye'de Meydan AVM'de kurulan Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor. Çadır'da yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Altınoran Çadır Günleri'ne Ankaralılardan yoğun ilgi!

‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Altınoran Çadır Günleri'nde yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar dikkat çekiyor.

emlak günleri organizasyonu emlak konut Haberi

emlak günleri organizasyonu emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO'nun hem Türkiye'yi hem de gayrimenkul sektörünü tanıttığını belirterek, yabancı yatırımcılara yönelik Emlak Days (Emlak Günleri) organizasyonunu düzenlediklerini söyledi. Şirketin halka arzında görüştükleri yatırımcılar ve sektörle ilgili tüm kesimleri Türkiye'ye davet ettiklerini söyleyen Murat Kurum, şunları söyledi: "Yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla bugün ve yarın olmak üzere yatırımcıları bilgilendirmeye yönelik görüşmeler yapacağız. Yatırımcılar Türkiye'de Boğaz hattını iyi biliyor ama diğer ilçeleri tanımıyorlar. Projelerimizi gezdirerek, hem kullandığımız inşaat teknolojisini göstereceğiz hem de İstanbul'u anlatacağız." Sanayi ve inşaat sektörü tartışmasına da değinen Murat Kurum, hükümetin inşaat sektörünü frenlemek gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek, inşaat sektörünün düzenlemelerle desteklenmesi gerektiğini ifade...