19 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu akçay

Emlak İstasyonu akçay

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak’tan 1 ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle evine kapanmak zorunda kalan iş ortakları için elini taşın altına koydu. Hürriyet Emlak, tüm üyelerine 1 ay ücretsiz kullanım hakkı verdi.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Emlak İstasyonu akçay Haberi

Emlak İstasyonu akçay

Emlak sektöründeki ofis açılışları  ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti.


Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 / Edremit / Akçay’da açılıyor.


Franchise ofislerinin bulundukları lokasyonlarda çekim merkezi haline getirmeyi ve mahallenin emlakçısı olmayı hedefleyen Emlak İstasyonu, Franchise ofis sayısını hızla artırarak sektörün kurumsallaşmasına katkı sağlamayı...