28 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek

Emlak İstasyonu Türkiye´deki franchising pazar payını artırmak için kadın girişimcilere avantajlı koşullarla franchising vermeye hazırlanıyor.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Emlak İstasyonu Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor.

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek!

Emlak İstasyonu Türkiye´deki franchising pazar payını artırmak için kadın girişimcilere avantajlı koşullarla franchising vermeye hazırlanıyor.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Van'da Kadın İş Hanı Projesi hayata geçiriliyor!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı.

Başkale Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı!

Van’ın Başkale Belediyesi tarafından Sebze ve Meyve Halı yıkılarak yerine yapılması planlanan Belediye Kadın İş Hanı Projesi tanıtıldı. Projenin kadın emeğinin daha görünür kılınması hedefleniyor.

Batman SGK binası, Kadın Doğum Hastanesi'nde devredilsin!

Sağlık Der Başkanı Orhan Edis, Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi’nin yanında bulunan ve yıkım kararı alınan SGK lojmanlarının, Kadın Doğum Hastanesine devredilmesi tavsiyesinde bulundu.

Mersin Yenişehir'de 2. Kadın Sığınma Evi tamamlandı!

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

Tekirdağ Malkara'da Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yurdakul açılış töreninde yaptığı konuşmada Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıkları söyledi.

Limak Türkiye'de kadın mühendis sayısını artıracak!

Limak Türkiye'de kadın mühendislerin sayını artırmak üzere "Türkiye'nin Mühendis Kızları" projesini başlattı. Projenin üniversite ayağında; endüstri, inşaat, makine, çevre mühendisliği gibi bölümlerinde okuyan kız öğrencilere burs desteği sağlanacak.

Kartepe Suadiye Kadın Spor Merkezi açıldı!

Kartepe Belediyesinin Suadiye’de yaptırdığı Kadın Spor Merkezi ve KAR-MEK Kurs Binası açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlar tek tek hayata geçiriliyor.

Malkara Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük yaptı.

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek Haberi

Emlak İstasyonu kadın girişimcilere franchising verecek

"Emlak İstasyonu markasını bu noktaya getirenler hep kadınlar oldu. Biz de hanımlara şükran borcumuzu ödemeliyiz" diyor Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak. Ancak önemli kriterleri var. Öncelikle franchising'ların açacağı ofisler  iş yapan  lokasyonda olmalı. Emlak İstasyonu Türkiye´de 16 franchising ofisiyle hizmet veriyor. Türkiye´de franchising pazar payını daha da artırmak için franchising vermek gündeme gelmiş.  İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Eskişehir´de 2016 sonuna kadar 20 franchising vermeyi hedefliyor. franchising ofislerinin 60 metrekare olmasını öngörüyorlar.


Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak, kadın girişimciye pozitif ayrımcılık tanıdıklarını belirterek "Elbette erkek girişimci ile anlaşırız ama franchising bedelinde kadınlara göre yüzde 50 fazlası koşullarla" diyor.  Bayrak "Kadının iş hayatına atılmasını önemsiyoruz. Bugüne kadar kadınlardan kazandık, bir şükran borcu olarak onlara ayrıcalık tanıyoruz"...