17 / 06 / 2024

emlak istasyonu sakarya

emlak istasyonu sakarya

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk, Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

Milli Emlak, 3 ildeki 9 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Milli Emlak, Mardin, Ordu ve Sakarya illerinde yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Rize ve Afyonkarahisar'da bulunan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arsa ve araziler KDV'den muaf...

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak o ilde akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak!

Manisa İli Yunusemre Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Manisa Yunusemre'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satacak. Satış ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan o ilde 9 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı! 8 taksitle ödeme imkanı!

Artvin ili Ardanuç Milli Emlak Şefliği, Artvin ili, Ardanuç ilçesi, Sakarya, Akarsu, Güleş ve Tütünlü Köyü'nde yer alan 5 adet araziyi 9 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

Emlak sektöründeki fiyat artışı nasıl önlenebilir?

TÜGEM Sakarya İl Başkanı Suat Tunçlar emlak piyasasındaki fahiş fiyat yükselişinin önüne nasıl geçebilecegi hakkında açıklamalar yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Doğu Marmara'da emlak piyasası hareketlendi!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini  birinci el konutlarda yüzde 0,64, ikinci el konutlarda ise yüzde 0,74'e indirmesi Kocaeli ve Sakarya'da emlak piyasasını da hareketlendirdi.

Sakarya'da emlakçılar ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı!

Sakarya'da covid-19 salgını nedeniyle ihtiyacı olan birçok aileye yardım kolisi hazırlayan emlakçılar takdir topladı...

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

emlak istasyonu sakarya Haberi

emlak istasyonu sakarya

İstanbul'a 2,5 saat mesafede bulunan Sakarya'nın Karasu ilçesi, 55 kilometre boyunca uzanan kumsalı, doğası ile yazlık ve arsa yatırımı yapmak isteyenlerin adeta akınına uğruyor. Geçmiş yılların aksine artık kışlık olarak da yapılan binaların büyük revaç gördüğü Karasu yatırımcısının da yüzünü güldürüyor. Karasu tam anlamıyla dev bir şantiyeyi andırırken devam eden inşaat sayısı yüzlerle ifade ediliyor.


Demirtürk, Karasu  tamamlanmak üzere olan limanı ve serbest bölgesiyle de sanayi yatırımını çekiyor. Karadeniz otoyolu ve ilçeyi Adapazarı'na bağlayacak olan Demiryolu inşaatlarının başlaması da ilçeye yatırım yapanın yüzünü güldürecek bir faktör olarak gösteriliyor. Adapazarı halkının “En Yakın Karadeniz” sloganı ile sıklıkla tatil kaçamağı yaptığı noktaların başında yer alan Karasu'da son yıllarda da yoğun arsa ve yazlık yatırımı çeken, Sakarya nehrinin Karadeniz ile buluştuğu noktada yer...