04 / 05 / 2024

emlak jet Mesleki Yeterlilik sınavı

emlak jet Mesleki Yeterlilik sınavı

Emlakjet tüm emlak danışmanlarının sene sonuna kadar sahip olması gereken ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’’nin alım sürecinde üyelerine bazı avantajlı teklifler sunuyor.

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Yetki belgesi alan emlakçılara kritik uyarı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında emlakçıların mesleki eğitim belgelerinin Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemine yüklenmesi gerekiyor. 

Yabancıya satış yapan emlakçılara yeni düzenleme kapıda!

Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğundan sonra yabancılara satış gerçekleştiren emlakçılara yeni düzenlemeler getiriliyor. Düzenleme kapsamında yabancıya satış yapan emlakçılara hem dil hem de emlak bilgisi şartı koyulacak.

Emlak sektöründe veri bankası kurulmalı!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kanada Temsilcisi Seyfi Tomar yaptığı açıklamada,  “Emlak sektöründeki mevcut dağınıklık mesleki paydaşlarla yapılacak iş birliği sayesine rahatlıkla aşılabilir ve böylesi bir ortak çalışma ile büyük bir veri bankası sahibi olabiliriz” dedi.

Niğde'de 25 emlakçıya Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi!

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB), 25 emlakçıya Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni teslim etti.

Milaslı emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı!

Milas'ta Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılarak başarılı olan emlak danışmanları yeterlilik belgelerini teslim aldı. Emlak Akademi ve Başarı Anahtarı Mesleki Sınav ve Belgelendirme Ltd.Şti  Sınav Koordinatörü Mehmet Sert, belge almaya hak kazananları tebrik etti. 

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Emlakçılık meslek olarak kabul edildi! Genç istihdamın önü açıldı!

Türkiye’de artık lise mezunu olmayan, 100 saat eğitim ve yetki belgesi almadan gayrimenkul danışmanlığı faaliyeti yapamayacak. 18 yaşını doldurmuş her genç ise gayrimenkul danışmanlığı ile ilgili mesleki yeterlilik eğitimlerine tabii olduğunda emlak sektöründe çalışabilecek.

Emlakjet ‘JetFırsat’ ile en uygun evi buluyor!

Yeni nesil emlakçılık uygulamalarından biri olan Emlak Jet, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara 'JetFırsat' ile hayalindeki eve kavuşma imkanı sağlıyor.

Emlakjet Emlak Danışmanlarının MYK ve TTY belge numaraları almaya başladı!

Emlakjet, emlak danışmanlarının Ticaret Taşınmaz Yetki (TTY) ve Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYK) belge numaralarını almaya başladı.

Emlak danışmanları 'dijital gayrimenkul okuryazarı' oluyor!

Emlak Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi 1 Eylül itibariyle yürürlüğe girecek. GABORAS, yoğun şekilde devam eden Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı (DGO) ve Yerel Ağ programlarıyla emlak danışmanlarını hazırlıyor.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

emlak jet Mesleki Yeterlilik sınavı Haberi

emlak jet Mesleki Yeterlilik sınavı


Emlakjet, sektörü geliştirecek projeler üretmeyi sürdürüyor. Emlakjet, son dönemlerde oldukça gündemde olan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’ne göre tüm emlak danışmanlarının sene sonuna kadar alması gereken ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ alım sürecinde üyelerinin yanında oluyor. Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesi ile beraber sektörde aktif olarak rol üstlenen tüm emlak danışmanlarının yıl sonuna kadar Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip olması zorunlu oldu. Emlak Danışmanı veya Sorumlu Emlak Danışmanı Belgesi almak isteyen emlak danışmanlarının teorik ve performans sınavlarından başarıyla geçmesi gerekli.


Emlak Danışmanlarının Sınav Ücretini Karşılayacak

Emlakjet, Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimi veren Pasha Akademi  ve Mesleki Yeterlilik Sınavı’nı gerçekleştirme de yetkilendirilmiş olan  SC Belgelendirme ile iş birliği yaparak hem üyelerinin hem de sektörün kazanmasına da büyük katkı sağlıyor. Premium kullanıcılar Mesleki Yeterlilik Belgesi eğitimini belli ücretsiz olarak...