02 / 05 / 2024

Emlak komisyonculuğu hizmetleri

Emlak komisyonculuğu hizmetleri

Emlak komisyonculuğu hizmetleri, Emlakçılık mecburi standart tebliğinde sıralanıyor. Burada yer alan bilgilere göre emlak hizmetlerinin, Emlak Meslek Odalarınca belirlenmiş ücret tarifesine veya teamül ücrete göre verilmesi gerekiyor...

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fu Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Feride Usta tarafından kuruldu.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Decoke Home Emlak E-Ticaret Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner İnce tarafından açıldı.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sezgin tarafından kuruldu.

Drm Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drm Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kaşka ve Yasemin Aksu Kaşka ortaklığında kuruldu.

Hangi ilçede ev fiyatları 2 katına çıktı?

Bodrum'da emlak piyasası uçtu gidiyor. Yazlık kiralamalarıyla beraber sektör hareketlendi. Fiyatlar geçen yazın 2 katına çıktı.

Emlak komisyonculuğu hizmetleri Haberi

Emlak komisyonculuğu hizmetleri

Emlak komisyonculuğu hizmetleri!

Emlakçılık mecburi standart tebliğinde yer alan emlak komisyonculuğu hizmetleri aşağıda sıralanıyor. Emlak komisyonculuğu hizmetlerinde yapılan değişiklikler; eski metin ile yeni metindeki farklılıklar şu şekilde sıralanıyor: 


ESKİ METİN

1.1.1Emlâk komisyoncusu, ilgili meslek odasına kayıt olmalı, emlâk komisyonculuğu hizmetlerini meslek odasınca kullanıma sunulan sözleşmeyi düzenleyerek vermeli ve emlâk komisyonculuğu dışında herhangi bir iş yapmamalıdır.


YENİ METİN

1.1.1 Emlâk komisyoncusu; Ticaret veya Ticaret Odası veya Sanayi ve Ticaret veya Esnaf Sanatkarlar Odası bünyesinde kurulan Emlâk Meslek Odalarına kayıt olmalı; üyesi olduğu meslek odasınca onaylanmış veya kullanıma sunulmuş olan sözleşmeyi düzenleyerek müşterisine vermeli ve emlak komisyonculuğu dışında herhangi bir iş yapmamalıdır.

ESKİ METİN

1.1.3Emlâk komisyonculuğu hizmetleri ilgili meslek kuruluşlarınca belirlenmiş ücret tarifesine göre verilmeli ve komisyon ücretlerinin oranları ile yer gösterme hizmeti karşılığında herhangi bir ücret talebinde...