09 / 05 / 2024

emlak konu maslak1453

emlak konu maslak1453

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Maslak 1453 projesi ile asgari şirket payı toplam gelirini 1,4 milyar TL' ye çıkardı. Emlak Konut GYO'nun açıklaması haberimizde...

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

Koronavirüs ile emlak piyasasında paradigma değişiyor!

Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Bahar Işın yaptığı açıklamada "Yaptığımız araştırmaya göre, dijital dönüşüm ve salgın, emlak sektöründe hızlı bir trend kaymasına neden olacak." diye konuştu.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'ta "Millete Sesleniş" konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı, "Milli Dayanışma Kampanyası"na Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek geldi.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

Batman'da emlak fiyatları yükseldi!

Batman'da son yıllarda iş yerleri ve konutlarda büyük bir artış yaşanırken kira ve emlak fiyatlarındaki yükselişle ilgili konuşan emlak danışmanları, halkın büyük çoğunluğunun şikayetçi olduğu söylüyor.

Hakan Arslan: Eğitimli emlakçılarla alan da mutlu satan da!

Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, sektörde ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ uygulamasının hizmet kalitesini yükselttiğini açıkladı. Eğitime büyük önem verdiklerinden bahseden Arslan “Bu sayede sektörümüzün başarısı ve güvenilirliği her geçen gün artıyor' şeklinde konuştu.

Emlakçıların sorunları İTO çalıştayında konuşuldu!

İstanbul Ticaret Odası Emlak Müşavirleri Meslek Komitesi, sektörel sorunlarını ve ‘Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik’ ile ilgili yapılması gerekenleri düzenledikleri çalıştayda konuştu.

emlak konu maslak1453 Haberi

emlak konu maslak1453


Emlak Konut GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Şişli Ayazağa 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"  (Maslak 1453 Projesi)' nde Yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek 6 No.lu Protokol ile Asgari Şirket Payı Toplam Geliri 1.153.750.000,00 TL'den 217.384.407,80 TL artarak toplamda 1.371.134.407,80 TL'ye ulaşmıştır. Detay bilgi ekte sunulmuştur.


 Detaylı bilgi için