28 / 05 / 2024

emlak konur

emlak konur

Emlak Konut GYO, İstanbul'da Başakşehir Kayabaşı Hoşdere ve Avcılar Ispartakule'de 6 bin konutun üretimine başlayacak...

Zekeriyaköy Emlak Koru Evleri sitesinde 350 bin TL'ye satılık dubleks konut!

T.C. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nden Zekeriyaköy Emlak Koru Evleri sitesinde bulunan dubleks konur 350 bin TL'ye satılacak. Satış; 2 Temmuz Pazartesi günü ve 12 Temmuz Perşembe günü 11:30-11:40 saatleri arasında yapılacak

Milli Emlak Yenibosna'da arsa satacak

Milli Emlak, Yenibosna'da bulunan 14 bin 576 metrekarelik arsayı satışa çıkardı

Milli Emlak Kayseri'de ham toprak satacak

Milli Emlak Müdürlüğü Kayseri'de bulunan 74 bin 579 metrekarelik ham toprak cinsindeki taşınmazı satışa çıkardı

Milli Emlak İzmir'de bağ satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Armutlu Beldesinde bulunan 5 bin 930 metrekare yüzölçümlü ham toprak ve bağı satışa çıkardı.

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

emlak konur Haberi

emlak konur

Emlak Konut GYO, 2013 yılı içinde aralarında Hoşdere, Kayabaşı, Avcılar, Ispartakule gibi yerlerin bulnduğu rezerv alanlarında 6 bin konutun üretimine başlayacak. Bu 6 bin konut yapılması planlanan dönüşüm projelerinde ve yeni uydu kentler oluşturulması amacıyla kul­lanılacak. Emlak Konut GYO’nun Kasım ayında satılan bin 812 konut ile 11 ayda 2 milyar 659 milyon TL değerinde toplam 7 bin 546 konutun satışını gerçekleştirdi. Son aylarda satışa çıkarı­lan projelerden Bahçetepe ve Maslak 1453 pro­jelerinden gelen kuvvetli satış performansı ve devam eden diğer projelerle kasım ve aralıkta bu satış grafiğini artırarak yılsonu hedefi olan 10 bin konut hedefine ulaşacak.


Yüzde 70'i yabancıların elinde

2002 sonunda 783 milyon TL olası aktif top­lamı bugün itibariyle 7.6 milyar TL’ye ulaşan Emlak Konut GYO, 2003’ten bugüne kadar yak­laşık 75...