02 / 05 / 2024

emlak konut 30 projede kampanya

emlak konut 30 projede kampanya

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. 'TÜFE'li Satış Kampanyası' ile vatandaşın sosyal konut edindirme şartlarında ev sahibi olması hedefleniyor.

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs'ta! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 30 Mayıs tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 1. Etap ihalesi 30 Haziran'da!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 11:00'da yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut İkitelli arsa satışı ihalesi 30 Aralık'ta!

Emlak konut GYO İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 30 Aralık 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Emlak Konut İkitelli 2. Etap ihalesi 30 Aralık'ta!

Emlak Konut  GYO, İstanbul İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 30 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut 4 projedeki 30 daireyi satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Burgazkent, Esenler Emlak Konutları, Ayazma Emlak Konutları ve Spradon Quartz projelerindeki toplam 30 adet daireyi satışa çıkardı...

Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası!

Emlak Konut GYO yeni ödeme planı kampanyasını açıkladı. 6 projesinde toplam 798 adet konutta yüzde 30'a varan indirim yapan Emlak Konut, ev sahibi olmak isteyenler için fırsat sunuyor...

Emlak Konut kampanyasında projelerin limiti yüzde 30'a çıktı!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı konut seferberliğinde rekor kırıldı. Emlak Konut GYO projelerinde 1 Şubat'ta başlatılan kampanyayla 2 bin 40 konut satıldı. Murat Kurum, 30 projede başlangıçta yüzde 20 olan limitleri 30'a çıkardıklarını belirtti.

Emlak Konut GYO geçici vergi beyanını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 dönemini kapsayan 6 aylık geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Emlak Konut, tarihi kampanyadaki konut payı gelirini yüzde 30 olarak güncelledi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, " Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz" adıyla düzenlenen kampanya süresince yapılacak satışlarda Emlak Konut payı toplam gelirinin yüzde 20'sini aşmaması sınırı yüzde 30 olarak revize etti.

Emlak Konut'tan yılın ilk yarısında 630.7 milyon TL'lik kar!

Emlak Konut GYO, 01 Ocak - 30 Haziran 2016 tarihleri arasında 630 milyon 769 bin TL kar açıkladı. İlk 6 ayda 2643 konut ve ticari bölümün satışını gerçekleştiren Emlak Konut GYO, daha önce 1.5 milyar TL olarak açıkladığı yıl sonu kar hedefine adım adım yaklaşıyor.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

emlak konut 30 projede kampanya Haberi

emlak konut 30 projede kampanya

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak konut edindirme faaliyetlerini aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak tarihi bir kampanyaya imza atıyor. Emlak Konut'un yüklenici firmalarının toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olacağı 'TÜFE'li Satış Kampanyası' ile vatandaşın sosyal konut edindirme şartlarında ev sahibi olması hedefleniyor. 


Emlak Konut'tan 30 projesinde yeni kampanya!


Kolay ödeme alternatifleriyle dikkat çeken kampanyaya göre; bağımsız bölüm bedelinin yüzde 20'si peşin ödenecek, yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilecek. Kalan yüzde 70'lik ödemenin ise; TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 vade farkı ile 120 aya kadar taksitlendirilmesi mümkün olacak. 

1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın diğer bir seçeneğinde ise; bağımsız bölüm bedelinin en düşük yüzde 30...