29 / 04 / 2024

Emlak Konut 4.8 milyar liralık konut satışı yaptı

Emlak Konut 4.8 milyar liralık konut satışı yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ocak-Eylül döneminde KDV hariç toplam 4 milyar 767 milyon lira değerinde 8 bin 106 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi 8 Ekim'de!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 4. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi için ihaleye çıktı. İhalede 7 firmadan teklif geldi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Ayazağa arsasına 4 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 4 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO 8. tertip ihraç belgesi!

Halk Varlık Kiralama'nın Emlak Konut GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası (sukuk) ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış 8.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 39 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Körfez GYO, Emlak Konut'un arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif verdi.

ABD'de konut fiyatları Temmuz'da 4,8 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuzda geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 4,8 arttı.

Emlak Konut GYO Kanal İstanbul güzergahında 1.4 milyar TL'lik arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Kanal İstanbul güzergahında yaklaşık 2 milyon metrekarelik arazi satın almak için TOKİ ile protokol imzaladı. Küçükçekmece Gölü’nün kıyısında bulunan arazinin değeri 1.4 milyar TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'dan 8.7 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamında 8.7 milyar TL'lik konut satışı yapıldı...

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasından ev alanlara yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 8 milyar lira değerinde 5 bin 900 konut satıldı.

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Emlak Konut 4.8 milyar liralık konut satışı yaptı Haberi

Emlak Konut 4.8 milyar liralık konut satışı yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ocak-Eylül döneminde KDV hariç toplam 4 milyar 767 milyon lira değerinde 8 bin 106 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi. Şirket, böylece yılın ilk dokuz ayını hedeflerinin üzerinde tamamlamış oldu.

 

9 aylık dönemde en çok konut satışı yapanlar Emlak Konut'un Ispartakule Evleri, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve EgeYapı'nın Batışehir projeleri oldu. Eylül ayı boyunca ise 642.7 milyon lira değerinde 1.087 konutun satışı yapıldı, ilk sırayı Emlak Konut'un Başakşehir Evleri...