08 / 05 / 2024

emlak konut Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi

emlak konut Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile imzalandı.

Emlak Konut Körfezkent ihalesine 11 firma katıldı!

Emlak Konut Körfezkent Ticari Ünite İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi anahtar teslimi ihalesine 11 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi geliyor!

Emlak Konut GYO Kocaeli Yarımca'da Körfezkent ticaret projesini hayata geçirecek. Anahtar teslimi götürü bedeli usulü ile ihale edilecek projede 40 konut, 24 ofis, 37 dükkan, 1 düğün salonu, 1 poliklinik, 2 sağlık ocağı ve 1 kreş yer alacak.

Emlak Konut'tan 8 dev ihale!

Emlak Konut 2017 yılında gerçekleştireceği gelir paylaşım ihaleleri ve anahtar teslim ihalelerini açıkladı. Emlak Konut'tan bu yıl 8 dev ihale geliyor.

Niğde Emlak Konutları anahtar teslim ihalesi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Niğde Emlak Konutları anahtar teslim ihale sonucu yayınlandı.

Emlak Konut 4 proje için Yapım İşleri Kontrollük İhalesi yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Niğde, Nevşehir, Kocaeli ve Ankara'da anahtar teslimi götürü bedel projelerindeki "Yapım İşleri Kontrollük Hizmet Alım İşi" 30 Eylül'de ihale edilecek.

Emlak Konut yeni projesinin ihalesine çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan Parsellerde Yapılacak Olan Anahtar Teslimi Konut Projesinin Yapım İşi İhalesi hakkında KAP'a açıklama yaptı.

Emlak Konut Ayazma son başvuru tarihi!

Emlak Konut Ayazma projesinde 1239 tane daireden 300 kadar daire kura yöntemiyle satışa sunulacak. Ayazma projesindeki dairelerin anahtar teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

Emlak Konut Kayaşehir projesi!

30 ay sonra anahtar teslimleri gerçekleşecek olan Başakşehir Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Emlak Konut Kayaşehir projesi kapsamında daireler 129 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı!

Ödemelere anahtar teslimlerinden sonra başlanacak olan Başakşehir Evlerinde teslimler ise 30 ay sonra yapılacak. Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadeli ödeme yapılabiliyor.

Emlak Konut Körfezkent'te hemen teslim 20 konut! 560 TL taksitle!

TOKİ Emlak Konut Körfezkent evlerinde 2012’nin son fırsatları. 1+1 daireler tükendi. Anahtar teslim karşılığında son 20 daire....

Emlak Konut GYO, Tuzla kura çekimleri 8 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları kura çekiminin 8 Ocak 2011 tarihinde Saat 10.00'da Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceğini açıkladı

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

emlak konut Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi Haberi

emlak konut Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında hayata geçirilen Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile imzalandı.  



Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" nin (Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi) sözleşmesi, Yüklenici "Güryapı Restorasyon Taah. ve Tic. A.Ş." ile 25.05.2015 tarihinde...