28 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı!

Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Ödemelere anahtar teslimlerinden sonra başlanacak olan Başakşehir Evlerinde teslimler ise 30 ay sonra yapılacak. Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadeli ödeme yapılabiliyor.



İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan  Başakşehir Evleri  projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar tasarlandı. Emlak Konut, Ak Yapı ve Makro İnşaatın ortak girişimi ile yükselen Başakşehir Evleri projesinde satışlar dün başladı.


Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Kura yönetimi ile satılacak olan Başakşehir Evleri projesinde 1000 adet daire satışa çıktı. Emlak Konut Başakşehir Evlerinin kura çekilişine katılmak için 2 bin 500 lira para ödeniyor.


Emlak Konut Başakşehir Evleri teslim tarihi kapsamında konutlar 30 ay sonra teslim edilecek. Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı bilgisinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim. Emlak Konut Başakşehir satılık konut fiyatları kapsamında daireler 129 bin TL'den başlıyor.


Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı bilgisine göre konut bedeli 120 aya kadar vadeli taksitlendirilip ödenebiliyor. Ayrıca konutların ödemeleri ise daireler teslimlerden hemen sonra gerçekleşecek. Başakşehir Evleri projesinde başvurular 30 Eylül 2013 tarihinde bitecek.


- Emlak Konut Başakşehir Evleri projesinin havadan çekilen videosunu izlemek için tıklayınız.

- Emlak Konut Başakşehir Evleri kura çekilişi fiyat listesi için tıklayınız...


Başakşehir Evleri ulaşım:

Telefon: (0216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön