28 / 04 / 2024

Emlak Konut Kayaşehir satış fiyatları!

Emlak Konut Kayaşehir satış fiyatları!

Firma: Emlak Konut GYO

Emlak Konut Kayaşehir satış fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Hafriyat aşamasında olan Emlak Konut Kayaşehir Evleri projesinde konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde Kayaşehir bölgesinde 1000 adet konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı. Emlak Konut Kayaşehir Evleri'nde kuraya katılım için 2 bin 500 lira ödeme yapılıyor.


Dün 2 Eylül 2013 itibariyle başlayan Emlak Konut Kayaşehir başvuru tarihi 30 Eylül 2013 tarihine kadar sürüyor. Emlak Konut Kayaşehir satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bulunuyor.



Emlak Konut Kayaşehir satış fiyatları!


Emlak Konut Kayaşehir satış fiyatları 129 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Emlak Konut Kayaşehir Evleri ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor. Emlak Konut Kayaşehir teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirtiliyor. Emlak Konut Kayaşehir kura çekilişinde hak kazananlar ödemelere teslimden sonra başlıyor.


Emlak Konut Kayaşehir projesi nerede yer alıyor?


Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın konumda bulunana Emlak Konut Kayaşehir Evleri projesi Bahçekent İstanbul Konutları projesinin hemen yanında inşa edilecek. Emlak Konut Kayaşehir projesinde hafriyat çalışmaları sürüyor.


Emlak Konut Kayaşehir Evleri başvuru ve satın alma taahhütnamesi için tıklayın


Emlak Konut Kayaşehir Evleri kura listesi satış fiyatları için tıklayın


Emlak Konut GYO iletişim

Telefon: (216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön