01 / 05 / 2024

Emlak Konut Kayaşehir ödemeleri!

Emlak Konut Kayaşehir ödemeleri!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Emlak Konut Kayaşehir ödemeleri 120 aya kadar vadeli olarak yapılıyor. 30 ay sonra tamamlanması hedeflenen Kayaşehir Emlak Konut projesinde konutların ödemeleri teslimlerden sonra başlıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan Emlak Konut Kayaşehir Konutları projesi dün satışa çıktı. Emlak Konut Kayaşehir Konutları başvuruları 2 Eylül 2013 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılıyor.


Emlak Konut Kayaşehir ödemeleri öncesinde Emlak Konut Kayaşehir Konutları hakkında bilgi verelim. Emlak Konut Kayaşehir Konutları kura çekilişi için katılımcıların 2 bin 500 lira katılım ücreti vermesi gerekiyor.


Emlak Konut Kayaşehir Konutları projesi Bahçetepe İstanbul Konutları projesinin yanında yer alıyor. Emlak Konut Kayaşehir Konutları fiyat listesi 129 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Emlak Konut Kayaşehir projesi hafriyat aşamasında.



Emlak Konut Kayaşehir ödemeleri!


120 aya kadar vadelendirmenin yapıldığı Emlak Konut Kayaşehir ödemeleri teslimlerden sonra başlıyor. Emlak Konut Kayaşehir Konutları teslimleri 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Emlak Konut Kayaşehir satılık 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinden oluşuyor.



Emlak Konut Kayaşehir Evleri başvuru ve satın alma taahhütnamesi için tıklayın


Emlak Konut Kayaşehir Evleri kura listesi satış fiyatları için tıklayın


Telefon: (216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön