03 / 05 / 2024

emlak konut basın açıklaması

emlak konut basın açıklaması

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği taleplerini Basına ve Kamuoyuna duyurmak için Emlak Konut önünde toplandı...

Emlak Konut'un önünde 12 Haziran'da basın açıklaması yapılıyor!

12 Haziran 2013 Çarşamba günü saat 12.00'de Anadolu Yakası Ataşehir Emlak Konut GYO A.Ş. binası önünde yapılacak basın açıklaması sebebi ile Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği toplanıyor...

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelir grubu için sosyal konut projesine çalıştıklarını belirterek "Emlak Konut Kampanyası'nı ekim ayı içinde açıklayacaklarını söyledi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak'a ertelendi!

14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak'ta!

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Havayolları ve Emlak Konut basın lansmanı 29 Mayıs'ta!

Türk Havayolları (THY) ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO yeni bir projeye imza atıyor.

Emlak Konut basın toplantısı 9 Ocak'ta!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, 2017 yılının genel değerlendirmesini yapmak ve 2018 yılı hedeflerini paylaşmak amacıyla basın toplantısı gerçekleştirecek. 

İşte Emlak Konut kampanyasının tüm detayları!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası ile piyasa faiz oranları karşılaştırıldı. Kampanya ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizin içinde yer alıyor...

Emlak Konut'ta 2 atama!

Emlak Konut GYO’da 12 yıldır görev yapan Özlem Hanoğlu Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un danışmanlığına atandı. Fatih İbiş ise Emlak Konut Basın Müşavirliği görevini üstlendi.

Başkent Emlak Konutları basın toplantısı 2 Aralık'ta!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, Ankara’nın Çankaya ilçesinde hayata geçirdiği Başkent Emlak Konutları ile Ankara’nın havasını değiştirmeye geliyor.

Emlak Konut Yenimahalle'deki 1 parselin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İstasyon Mahallesi'nde yer alan 1 adet parsel için 2016 yıl sonu hazırlattığı değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Çankaya'daki gayrimenkullerinin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Ankara'nın Çankaya ilçesi, Öncebeci Mahallesi Mevkii sınırları içerisinde yer alan parseller için 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerini ihale edecek!

Galatasaray Spor Kulübü, kulübün Florya ve Riva'daki arazileri üzerinde proje yapılması için Emlak Konut GYO ile bir protokol imzalamıştı. Dün Emlak Konut ile işbirliği yapılması için yönetim kuruluna yetki verildi.

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...

Emlak Konut'tan Galatasaray'ın Florya ve Riva arazilerine proje!

Emlak Konut, Galatasaray'ın Riva ve Florya arazilerinde proje geliştirmek üzere imzayı attı. Proje yapımına konu Florya arsası 22,627 metrekare ve Riva arsası ise 1.076,022 metrekare yüz ölçümüne sahip.

emlak konut basın açıklaması Haberi

emlak konut basın açıklaması

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği taleplerini Basına ve Kamuoyuna duyurmak için 12 Haziran'da Emlak Konut GYO A.Ş. binası önünde, basın açıklaması yaptı ve 13 Haziran'da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Mudürü ve  Yardımcıları ile görüşme yaptıkalrını açıkladı. 


Dernek yetkilileri Genel Kurul'da yapılan Tüzük değişikliği ile yaptırılabilecek Revizyon İmar Planlarnın Dernek tarafından hızlıca yaptırılıp, TOKİ ve Bakanlığa sunulmasını...