01 / 05 / 2024

emlak konut geri hisse alımı

emlak konut geri hisse alımı

Emlak Konut, şirket hisselerini 4 TL fiyat seviyesine ve toplamda 380 milyon adet paya kadar geri alımının yapabilmesi için yetkilendirme yapıldığını bildirdi.

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman yapılacak? 1+1, 2+1, 3+1 konutlar için geri sayım başladı! Hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekimi ne zaman yapılacak? 1+1, 2+1, 3+1 konutlar için geri sayım başladı... Hemen bakın...

Emlak Konut GYO Batıyakası Mart'ta satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle Kartal'da inşa edilen Batı Yakası projesi için geri sayım başladı. Peki dev proje ne zaman satışa çıkacak?

Emlak Konut GYO'dan geri alım programı kararı!

Emlak Konut GYO, Geri Alım Programı'nın 25 Mart 2021 tarihinde süresinin sona erecek olması sebebiyle, gerekli görülen durumlarda uygulanmak üzere, şirketin geri alım programının, yapılacak ilk olağan genel kurulda tekrar ortaklarının onayına sunulmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO BIST'te işlem gören paylarını geri alacak!

Emlak Konut GYO, 251 milyon 620 bin 138 nominal adete ve azami 1.000.000.000 TL satış tutarına kadar BIST'te işlem gören halka açık payların geri alınmasına karar verdi. 

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Galatasaray'a Emlak Konut blokajı! Ödemeler durdu!

Florya arazisini geri alması amacıyla Emlak Konut'a ödeme yapması için Galatasaray'ın hesabı blokelendi.

Emlak Konut’tan yeni kampanya geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) daha önce şirketten gayrimenkul alanlara yönelik olarak gerçekleştireceği kampanya için geri sayım başladı.

Emlak Konut 1 milyar TL'lik hisse geri alımı yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre şirket 1 milyar TL'lik hisse geri allım bildiriminde bulundu.

Emlak Konut geri alım programını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı geri alım programını yapılacak ilk olağan genel kurulda ortakların onayına sunacak. 

Emlak Konut 122.6 milyon adet payı geri aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geri alınan payların toplam adedi 122 milyon 579 bin 862 paya ve geri alınan payların şirket sermayesine oranı yüzde 3,23 seviyesine ulaştı. 

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Tanrıverdi, Ömür Dikme ve Cenk Altan ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasında son 3 gün!

Emlak Konut GYO 'nun başlattığı 20 yıl vade kampanyasında geri sayım başladı. 1 Şubat 2017’de başlayan "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyası 31 Mart Cuma günü sona erecek.

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında son 5 gün!

Emlak Konut GYO’nun Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak imza attığı “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasında geri sayım başladı.

emlak konut geri hisse alımı Haberi

emlak konut geri hisse alımı

Emlak Konut, şirket hisselerini 4 TL fiyat seviyesine ve toplamda 380 milyon adet paya kadar geri alımının yapabilmesi için yetkilendirme yapıldığını bildirdi.


Emlak Konut'un Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, 6 Nisan 2015 tarihinde genel kurulda kabul edilen "şirket paylarının geri alımı" ile ilgili madde çerçevesinde şirketin hisselerini 4 TL fiyat seviyesine ve toplamda 380 milyon adet paya kadar geri alımının yapabilmesi için Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim veya Genel Müdür Murat Kurum'a yetki verildiğini duyurdu.


Şirketin hisseleri güne yüzde 2,94 artışla 2,45 TL'den başladıktan sonra alımların güçlenmesiyle şu dakikalarda yaklaşık yüzde 6 primli işlem...