08 / 05 / 2024

Emlak konut hayat park ihalesi

Emlak konut hayat park ihalesi

Emlak Konut GYO, Hoşdere'de yapılacak olan Hayat Park Meydanı ihalesi dün gerçekleştirildi. Saat 14:30'da yapılan ihaleye 6 firma katıldı. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Saraçoğlu projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Saraçoğlu'nda yeni projeye hazırlanıyor. Saraçoğlu 72 yıl sonra Emlak Konut GYO imzasıyla yeniden hayat bulacak...

Emlak Konut 16 ihaleye hazırlanıyor!

2018 yılında 9 dev arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi yapacak olan Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de hayat geçireceği Bizim Mahalle projesinin 3'ncü ve 4'ncü etabı için ihale hazırlıkları başladı.

Emlak Konut Avrupark Hayat Projesi!

Emlak Konut Avrupark Hayat projesi, 1.095 konut ve 81 ticari birimden meydana geliyor. Avrupark Hayat projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri olacak...

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesini kazanan belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi sonuçlandı. İhaleye en yüksek teklif Cihan İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut GYO Hoşdere Hayat Cami Alt Yapı işleri ihalesinin 2. oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesinin 2. Oturumu raporunu yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihalesine 3 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesine gelen teklifleri açıkladı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hayat Cami ihale sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami'nin inşaatı ile alt yapı düzenlemeleri hakkındaki ihalenin 1. oturumunun yapıldığını bildirdi.

Emlak Konut GYO Hoşdere Hayat Cami ihale sonucunu açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi İhalesinin 1.Oturum Sonucunu açıkladı.

Emlak Konut GYO kentsel dönüşüm çalışmalarında bulunuyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut'un ürettiği konutlarda yaşayanların depremin yıkıcılığından uzak bir hayat sürdüğü mesajını verdi.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 1 Eylül'de gerçekleşecek.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yükseliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçeklşeceği proje Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Emlak konut hayat park ihalesi Haberi

Emlak konut hayat park ihalesi


Emlak Konut GYO, Hoşdere'de yapılacak olan Hayat Park Meydanı ihalesi dün gerçekleştirildi. Saat 14:30'da yapılan ihaleye 6 firma katıldı.


İhaleye katılan firmalardan ASL İnşaat Taah. ve San. Tic. Ltd. Şti. teşekkür ederek çekildi. Yapı ve Yapı İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. 39 milyon 931 bin 28 TL ile en düşük teklifi verdi. 


Nuhoğlu İnşaat San. ve Tic. A.Ş. 39 milyon 940 bin 300 TL teklif verirken, Gürtaş Yapı End. ve Tic. A.Ş. 40 milyon 118 bin 300 TL teklif sundu. Güryapı İnş. Taahhüt Tur. San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin 40 milyon 700 bin 100 TL teklif verdiği ihalede 42 milyon 425 bin 750 TL ile en yüksek teklifi Özyazıcı İnş. Elk. Mak. Müş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti....