04 / 05 / 2024

emlak konut Stüdyo 24 geçici kabulü

emlak konut Stüdyo 24 geçici kabulü

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Stüdyo 24 projesinin geçici kabulünü yayınladı.

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Emlak Konut GYO BIST'te işlem gören paylarını geri alacak!

Emlak Konut GYO, 251 milyon 620 bin 138 nominal adete ve azami 1.000.000.000 TL satış tutarına kadar BIST'te işlem gören halka açık payların geri alınmasına karar verdi. 

Stüdyo 24 projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Stüdyo 24 projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24'ün yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Yabancılar en çok Emlak Konut hissesi alıyor!

BİST-100 Endeksi haftalık sonuçları açıklandı. BİST-100'deki yükseliş rekor seviyeye ulaştı. Verilere göre, yabancıların bu dönemde en çok net alım ve net satış yaptıkları ilk beş hissede Emlak Konut GYO bulunuyor.

Emlakçılardan stüdyo daire uyarısı!

Reina’da 39 kişiyi katleden DEAŞ’lı terörist Abdulgadir Masharipov’un, stüdyo daire olarak nitelendirilen evlerde kaldığının ortaya çıkması üzerine Sedat Altınay, stüdyo tipi dairelerin kiralanmasında önlem alınması gerektiğini söyledi.

Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Stüdyo 24 değerleme raporu yayınlandı.

Hem oturum hem de yatırım için stüdyo ve 1+1 daireler daha cazip!

Konut almak isteyenler için ekonomik açıdan daha ulaşılabilir olan stüdyo ve 1+1 daireler, amorti süreliğinin kısalığı nedeniyle de hem konutta oturmak hem de yatırım yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

Emlak Konut kampanyasında 1 ayda 1.7 milyar TL'lik konut satıldı!

Emlak Konut GYO'nun konut satışlarını canlandırmak amacıyla ağustosta başlattığı 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz' kampanyasına ilgi beklentinin üstünde oldu. Kampanyada toplam 28 projede değeri 1.7 milyar lira olan 2 bin 551 bağımsız bölüm satışı gerçekleşti.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 6. Etap ihalesi 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule 6. Etap arsası Unıkonut, Stüdyo 24 ve Ispartakule Evleri'ne komşu.

Stüdyo 24 projesinin kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24 projesinin kesin kabulünün yapıldığını açıkladı.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 5. Etap ihalesi 8 Mart'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 8 Mart 2016 Salı günü gerçekleştirilecek. Söz konusu arsa Stüdyo 24 ve Unikonut projesine komşu.

emlak konut Stüdyo 24 geçici kabulü Haberi

emlak konut Stüdyo 24 geçici kabulü

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz projelerinden "İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşinin (Stüdyo 24 Projesi)" Geçici Kabulü yapılmış olup "Geçici Kabul Tutanağı" 27.06.2014 tarihinde...