17 / 05 / 2024

emlak konut tarihçesi

emlak konut tarihçesi

2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut GYO nasıl bir şirkettir? Emlak konut nedir? Emlak Konut ne zaman kuruldu? İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarihçesi..

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihale tarihi resmen açıklandı. İşte o tarih ve arsa ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesinin 2. oturumu 3 Kasım'da! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Ekim'de gerçekleştirilmişti. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumunun tarihi dün açıklandı. İşte o tarih...

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde arsa satın aldı. İşte arsanın fiyatı ve büyüklüğü...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Oetaklığı'nın Muğla ili Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsası için Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi belli oldu. İşte arsa ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve ihale tarihi... 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin yeni etap ruhsatını aldı! 310 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO mülkiyetindeki İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 807 ada 6 parselde yer alan 310 adet konut ve 20 adet ticari üniteden oluşan toplam 330 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 14 Mart'ta alındı. 

Emlak Konut GYO Bodrum parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent Mahallesi'nde yer alan 9 parselin değeri açıklandı. Peki Bodrum'daki 9 parselin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Göktürk projesi geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi sınırlarında bulunan arsalarda yeni bir proje geliştirmek için düğmeye bastı ve protokol imzaladı. 

Emlak Konut GYO'nun Aksu parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Antalya İli, Aksu İlçesi 8 adet parsel için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy'deki 496 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 ada 5 parselde yer alan 496 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 17 Aralık tarihinde alındı.

emlak konut tarihçesi Haberi

emlak konut tarihçesi

Emlak konut nedir?

Emlak Konut GYO, 1953 yılında kurulmuş olan konut üretimi yapan gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketidir. 2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut'un tarihçesi şu şekilde:


Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri  olmuştur. 


Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde, özellikle İstanbul’un çeşitli bölgelerinde bir çok önemli projeye imza atarak yeni yerleşim alanlarının şekillenmesinde önemli katkılarda bulunmuştur. 


2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir. 


Emlak Konut, devlet kurumu disipliniyle özel sektör anlayışının bir araya...