29 / 04 / 2024

Emlak Konut toplantısı ne zaman

Emlak Konut toplantısı ne zaman

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 28 Nisan 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak...

Emlak Konut GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin 2020 yılına ait, toplantı tutanağı ve E-hazirun cetveli yayınlandı. 

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO Olağan Genel Kurulu 25 Mart'ta toplanacak!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü Saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Emlak Konut GYO 2020 Sürdürülebilirlik Uyum Raporu!

Emlak Konut GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yayımladığı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum durumunu gösteren 2020 yılı Sürdürülebilirlik Uyum Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO sürdürülebilirlik komitesi kuracak!

Emlak Konut GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi çalışmalarının yürütülmesi, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi amacıyla sürdürülebilirlik komitesinin kurulmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yapıldı. İhaleye en yüksek teklifi 152 milyon 653 bin TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesi 3 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi 3 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Emlak Konut toplantısı ne zaman Haberi

Emlak Konut toplantısı ne zaman

Emlak Konut tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun 28.03.2014 tarihli ve 20-046 sayılı kararı ile; 1-Türk Ticaret Kanunu m. 414 ve diğer ilgili hükümleri, Sermaye Piyasası Kanunu m. 29 ve diğer ilgili sermaye piyasası mevzuatı hükümleri ile Şirketimiz esas sözleşmesine göre Şirketimiz Ortakları 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10:30'da Atatürk Mah., Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir, İstanbul adresinde icra edilmesine, bu karar ekindeki gündem, vekâletname örneği ve davet metnini içerecek şekilde gerekli tüm ilan ve duyuruların yapılmasına ve ayrıca Kurumsal Yönetim Tebliği'nin ekinde düzenlenen Kurumsal Yönetim İlkelerinin 1.3.1. maddesi kapsamındaki hususlar başta olmak üzere kamuya duyurulması gereken bilgilerin mevzuatta öngörülen süre dahilinde kamuya açıklanmasına; 2-Yukarıda (1) sayılı maddede bahsi geçen genel kurul toplatısına...