18 / 05 / 2024

Emlak Konuttan daire

Emlak Konuttan daire

Emlak Konut GYO, 'Emlak Konut Ispartakule Evleri'yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak.

Milli Emlak İstanbul'da 485 bin liraya konut satıyor! Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Fatih'te 485 bin TL'ye daire satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanı...

Milli Emlak İstanbul'da 250 bin liraya konut satıyor! Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Fatih'te 250 bin TL'ye daire satıyor. İşte detaylar...

'Siyahilere kiralık daire veremiyoruz' diyen emlakçıyı CİMER'e şikayet ettiler!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber ev kiralamak için Esenyurt’ta bir emlak ofisine giden Nagehan Essembion, “Siyahilere kiralık daire veremiyoruz” cevabı ile karşılaştı. Olay karşısında şok yaşayan genç kadın yaşadığı ırkçılığı CİMER’e şikâyet etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 67 daire!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nca 67 adet daire ihale usulüyle satılıyor. İhale 17 - 19 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta 295 bin TL'ye 2+1 daire!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta 295 bin TL'ye 2+1 daire satışları devam ediyor. Proje 1.955 adet konut ile 97 adet ofisten oluşuyor...

Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde yapılan Başkent Emlak Konutları'ndaki daire sayısı 1.840 oldu..

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Emlak Konut Karat 34 daire fiyatları 2017!

Emlak Konut Karat 34 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi Eylül 2018'de teslim ediliyor...

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor!

İstanbul Bahçeşehir 2. Kısım Bahçekent Emlak Konutları’nda açık satış dönemi devam ediyor. Bahçekent Emlak Konutları'nda 16 daire için teklif bekleniyor.

Emlak Konuttan daire Haberi

Emlak Konuttan daire

Emlak Konut GYO, 'Emlak Konut Ispartakule Evleri'yle dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmayı hedefliyor. 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan projede ödeme teslimden sonra başlayacak. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), konut edindirme faaliyetlerini sürdürüyor. Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaşan Emlak Konut GYO, Avcılar'da konumlanan 'Emlak Konut Ispartakule Evleri Pıojesi'yle alt ve orta gelir grubuna yöneldi. Şehit aileleri, gazi ve engelliler düşünülerek projelendirilen 'Emlak Konut Ispartakule Evleri' özel ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.  Toplam 1.500 konutun kuraya sunulacağı ve 1+1,2+1,3+1,4+1 şekilde tasarlanan projede, 15 bin liradan başlayan ve 240 aya varan vadeyle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Alt ve orta gelir grubu için ayrı ayrı...