25 / 07 / 2024

emlak konutun arsaları nerelerde var

emlak konutun arsaları nerelerde var

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirketin yaklaşık 5 milyar liraya ulaşan nakdinin arsa alımına yönelik değerlendirilmesi için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelere başlanacağını duyurdu...

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Milli Emlak'tan iki şehirde 22 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yozgat ve Niğde'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 25 Temmuz ve 29 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da KDV'den muaf arsalar! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Çatalca ve Fatih'te yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 31 bin ve 35 bin TL'ye satılık iki arsa! KDV'den muaf arsalar için bu tarihlere dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gümüşhane ve Amasya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların fiyatları 31 bin TL ve 35 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan 27 bin TL ve 30 bin TL'ye satılık 2 arsa! KDV'den muaf arsalar için son fırsat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Gümüşhane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları 27 bin TL ve 30 bin TL olarak belirtildi.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak! TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak 12 bin TL'ye arazi satacak... TOKİ arsalarını kaçıranlar bu tarihi aman kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale detayları...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Emlak Konut GYO Kartal arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal arsalarının toplam değeri 67 milyon 880 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 80 milyon 98 bin 400 TL olarak belirlendi.

Samsun'da Milli Emlak arsalarının kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası!

Milli Emlak'a ait arsaların kiralanması ihalesine fesat karıştırıldığı iddiasıyla aralarında Samsun Milli Emlak Daire Başkanı'nın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı...

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

emlak konutun arsaları nerelerde var Haberi

emlak konutun arsaları nerelerde var


EMLAK GYO 5 milyar liralık nakdin arsa alımı ile değerlendirilmesi için TOKİ ile görüşmelere başlayacağını duyurdu. Emlak Konut GYO, şirketin yaklaşık 5 milyar liraya ulaşan nakdinin arsa alımına yönelik değerlendirilmesi için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelere başlanacağını duyurdu. 


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, gerçekleştirilen ikincil halka arzda elde edilen 3.25 milyar liralık kaynakla birlikte şirketin nakit mevcudunun yaklaşık 5 milyar liraya ulaştığı ve bu kaynağın proje geliştirmek üzere arsa alımı için kullanılacağı hatırlatılarak; bu kapsamda TOKİ ile birlikte görüşmelere başlanacağı belirtildi. 


Ticari...