02 / 05 / 2024

emlak kulisi iletişim

emlak kulisi iletişim

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi olan www.emlakkulisi.com 17 Şubat Pazartesi günü 120 bin ziyaret aldı. Ayrıca emlakkulisi.com sitesi 1 Ocak-31 Ocak 2014 tarihleri arasında 3 milyon 30 bin 517 ziyaretin gerçekleşti.

www.emlakkulisi.com hakkında bilmeniz gerekenler!

Emlak Kulisi, konut projelerinin araştırıldığı ve konut satın alma kararlarının verildiği bir gayrimenkul haber, araştırma ve yorum sitesidir. Konut satın alma kararının verildiği tek kaynak Emlak Kulisi’dir...

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Evora Denizli Evleri Merkezefendi iletişim!

Evora Denizli Evleri Merkezefendi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesini taşıyan Evora Denizli projesinin ruhsatı 29 Ocak 2016 tarihinde alındı...

Bahçelievler Karat 34 iletişim!

Bahçelievler Karat 34 iletişim için 0212 659 60 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek proje Yenibosna Kuyumcukent'in karşısında bulunuyor.

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim!

Hoşdere Tual Bahçekent iletişim için satış ofisiyle 444 9 324 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Tual Bahçekent Evleri iletişim!

Tual Bahçekent Evleri iletişim için 444 9 324 telefon numarasını arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek proje 1.800 konuttan meydana geliyor.

emlak kulisi iletişim Haberi

emlak kulisi iletişim

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 17 Şubat Pazartesi günü 120 bin ziyaret aldı.


1 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında 3 milyon 30 bin 517 ziyaretin gerçekleştiği www.emlakkulisi.com'a Şubat ayının 17 gününde 1 milyon 755 bin 798 ziyaret geldi.


www.alexa.com'un verilerine göre bugün itibari ile www.emlakkulisi.com Türkiye'nin 334. dünyanın ise 18 bin 970. sitesi.


Emlak Kulisi 1 Ocak - 17 Şubat Analytics verileri: