01 / 05 / 2024

Emlak pazarlama sektörü ne durumda

Emlak pazarlama sektörü ne durumda

Emlak İstasyonu CEO’su Birol Polat, emlak pazarlama işi hakkında konuştu.Polat, global emlak zincirlerine nazaran yüzde 30-40 daha ucuza franchise giriş ücreti aldıklarını belirtti.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Emlak sektöründe ‘dijital devrim’ yaşanacak!

Hürriyet Emlak, gayrimenkul sektöründeki dijital çözümler, sektörün dijitale geçiş süreci ve teknolojiye yapılan yatırımların önemine dikkat çekiyor.

Emlak Bankası sektörümüze güç katacak isabetli bir adım!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın kuruluşuna onay verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bankanın 18 yıl sonra katılım bankası olarak yapılandırılarak yeniden faaliyete geçirilmesi, sektörümüze güç katacak isabetli bir adım" dedi...

Emlak Bankası sektörü umutlandırdı!

Emlak Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası adıyla yeniden kuruldu. Banka, kentsel dönüşüm başta olmak üzere inşaat sektörüne, turizm ve sanayiye destek sağlayacak. 

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

Premar Gayrimenkul 2019 sonunda 250 bayiye ulaşmayı hedefliyor!

Bugüne kadar yabancıların hakimiyetinde olan kurumsal emlak pazarlama sektörüne güçlü bir oyuncu girdi Premar Gayrimenkul, vergisinden satış komisyonuna kadar paranın Türkiye’de kalmasını sağlıyor.

Premar Gayrimenkul 2019’da 250 bayiye ulaşmayı hedefliyor!

Kurumsal emlak pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Premar Gayrimenkul, 2019 sonunda yurtiçinde 200, yurtdışında 25 ülkede 250’yi aşkın bayi sayısına ulaşmayı hedefliyor.

'Emlak Bankası' sektör temsilcilerini umutlandırdı!

İMDER Başkanı İslam Yıldırım, Emlak Bankası'nın yıl sonunda tekrar açılacağının açıklanmasının sektörü yeniden umutlandırdığını söyledi. Yıldırım, bu kapsamda gayrimenkul sektörünün banka aracılığıyla desteklenebileceğini ifade etti.

Premar Gayrimenkul 2019 sonuna kadar 250 bayiye ulaşacak!

Bugüne kadar yabancıların hakimiyetinde olan kurumsal emlak pazarlama sektörüne güçlü bir oyuncu daha giriş yaptı. Premar Gayrimenkul, vergisinden satış komisyonuna kadar paranın Türkiye’de kalmasını sağlıyor. 

Gayrimenkul satış pazarlama sektörünün alfabesi!

GDR Danışmanlık Genel Müdürü Cüneyt Güder, gayrimenkul satış pazarlama sektörünün alfabesini kaleme aldı. İşte Cüneyt Güder'in yazısı... 

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Gayrimenkul sektörü gençlerin yeni gözdesi!

 Türkiye’de işsizliğin yanı sıra üniversite mezunu çalışmayan sayısı dikkat çekiyor.  Turyap Franchise Müdürü Sezer İkizoğlu gayrimenkul pazarlama  sektörüne dair gençlere sağlanan avantajları değerlendirdi.

Emlak pazarlama sektörü ne durumda Haberi

Emlak pazarlama sektörü ne durumda

Emlak pazarlama işini geleceğin mesleklerinden biri olarak gösteren Emlak İstasyonu CEO’su Birol Polat, global emlak zincirlerine nazaran yüzde 30-40 daha ucuza franchise giriş ücreti aldıklarını belirtiyor. Polat, "Bazı zincirlerin ofis başına ilk 5 yıl için 4 çalışan hesap edip, her çalışan için 200 dolar ücret alındığını biliyoruz. Ayrıca, ofislerin komisyon gelirinden pay almıyor. Biz 5 yıllık sözleşme karşılığı kabaca 20 bin dolar daha az aldığımız gibi, sadece aylık marka kullanma bedeli alıyoruz" diyor. Bir kere imzaladıktan sonra kenara çekilip seyretmediklerini, müşteri temsilcisi bulup eğitimlere destek olduklarını ifade eden Polat, şunları ekliyor:

"Piyasada yerli-yabancı emlak zincirleri var. Bunların önemli bölümü 5 yıllık isim hakkı anlaşması yapıyor. 5 yıllık anlaşma ile giriş  ücreti almıyor. Bazı zincirlerde girişimciler ağır yüklerden dolayı 6 ay...