14 / 05 / 2024

emlak piyasasında öne çıkan bölgeler

emlak piyasasında öne çıkan bölgeler

Anadolu Yakası'nın her geçen gün gelişen ve büyüyen merkezi Pendik, yatırımcıların büyük ölçüde dikkatlerini üzerine çekiyor. İnşaat sektörünün yönünü çevirdiği Pendik'te, emlak sektörünün profesyonel yönetimi daha çok önem kazandı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Küresel emlak piyasasında rekor artış! 365,51 trilyon dolara ulaştı!

Trem Global, geçen sene Precedence Research tarafından belirlenmiş olan, küresel emlak ve altyapı piyasasının 365,51 trilyon dolara kadar ulaşmasıyla adeta rekor bir artış kaydettiğini duyurdu.

Konut kredileri ne zaman açılacak? Ev almak için doğru zaman mı?

Konut fiyatlarındaki yükseliş yavaşlarken, önümüzdeki günlerde emlak piyasasında neler olacağı, kredilerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, kredilerin açılacağı tarihi belirterek, önümüzdeki birkaç yıl evi nakit paraya çevirmenin zor olduğunu söyledi.

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Çin'in emlak piyasası, devlet firmaları tarafından desteklenecek!

Çin'in emlak piyasası, devlete ait ve devlete bağlı geliştiricilerin konut satışlarında ve arazi alımlarında başı çekmesiyle önemli bir konsolidasyona sahne oldu. 

Emlak piyasası 2024'e bu yenilikle girecek! 

1 Ocak 2024'ten itibaren emlak sektöründe, turizm amaçlı konut kiralamalarında yeni dönem başlıyor. İşte 2024 yılı emlak piyasasındaki yenilikler...

Bakan Bolat'ın; otomotiv, emlak ve kiralardaki yüzde 20-25 düşüş açıklamasına vatandaştan yorum yağmuru!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Otomotivde birinci ve ikinci el piyasasında, emlak piyasasında, kiralarda bugün yüzde 20-25 civarında bir düşüş gerçekleştiğini açıkladı. Peki piyasalara nasıl yansıdı? Bakın vatandaş konuyla ilgili ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Emlak piyasasında yatırım tercihleri değişti: Yeni gözde sosyal arsalar!

Konut fiyatlarının hızla yükselmesi emlak piyasasındaki yatırım araçlarının sıralamasını değiştirdi. Konut almakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini sosyal arsa projelerinde kullanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi kaynaklardan tasarruf etmiş oluyor.

Serbest piyasasında fındık fiyatı 83 liraya yükseldi! İşte il il Eylül 2023 fındık fiyat listesi..

Giresun serbest piyasasında fındık fiyatı yeni haftaya 83 TL'den başladı. Peki, diğer illerde fındık fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

ECB'den emlak piyasası analizi: Faiz artırımları risk yaratıyor! 

Avrupa Merkez Bankası(ECB) tarafından, Finansal İstikrar Raporu  yayımlandı ve veriler açıklandı. ECB, raporda sıkılaştırma ile beraber emlak piyasasında "fiyat düzeltme riskinin" yükseldiği uyarısını yaptı. İşte ayrıntılar...

emlak piyasasında öne çıkan bölgeler Haberi

emlak piyasasında öne çıkan bölgeler

Pendik'te sektöre yönelik yaptığı açıklamada yatırımcılara önemli mesajlar verdi, işte o ayrıntılar: Dünya çapında büyük bir hareketliliğe kavuşmuş olan inşaat sektörü, bilimsel gelişmeler sonucunda sektöre dahil olan yeni cihazlar ve yöntemler ile daha da etkili olmaktadır. Sektördeki bu gelişmelerden en çok etkilenen alan ise emlak piyasasıdır. Ülkemizde de kendisini fazlasıyla gösteren bu hareketlilik, belli il ve ilçelerde ayrıca hissedilmektedir. inşaat sektörünün kendisini en çok gösterdiği şehrimiz olan İstanbul'un bazı ilçeleri, bu rüzgardan özellikle pay almaktadır. Bu ilçelerden biri de son yıllarda büyük bir gelişme içinde bulunan Pendik'tir. Yurtiçi ve yurtdışında yatırım yapılacaklar kategorisinde üst sıralarda olan emlak piyasasına yatırım yapmak ve bu yatırımını Pendik'te daire sahibi olarak değerlendirmek isteyen yatırımcılardan iseniz, Pendik satılık daire sayfalarımızla aradığınız daireyi kolayca bulabilirsiniz. 


Yatırımını...