01 / 05 / 2024

Emlak Planlama ihalei ataşehirde satılık arsa

Emlak Planlama ihalei ataşehirde satılık arsa

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ataşehir Örnek Mahallesi'nde yer alan arsayı 3 milyon 500 bin TL'ye satıyor. İhale için son gün 23 Mart olarak belirlendi.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

EPP'nin sermayesi 150 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Planlama İnşaat Projesi Yönetimi ve Ticaret A.Ş'nin 30 Aralık 2019 tarihli genel kurul toplantısında, tamamı nakden karşılanmak üzere sermayesinin 65 milyon TL'den 150 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verildi...

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 123 iş yeri satışa çıkıyor!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde yer alan 123 iş yerini satışa çıkarıyor. 

EPP İstanbul'daki 25 konut ve 4 ofisi satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul'da bulunan 25 konut ve 4 ofisi satıyor.

Emlak Konut 146 milyon TL değerinde pay satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ,Emlak Planlama, Dentaş Gayrimenkul ve Estaş Gayrimenkul'den 146 milyon 82 bin 434 TL değerinde pay aldı...

Emlak Konut GYO 73,8 milyon TL'ye 64 milyon 990 bin adet pay aldı!

Emlak Konut GYO TOKİ, Dentaş Gayrimenkul, Estaş Gayrimenkul, Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve  Öztaş İnşaat'a ait toplam 64 milyon 990 bin adet payı 73 milyon 838 bin 783 TL bedelle satın alacak...

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

Uğur Yüce: Şehirlerin gelişmesi için kentsel planlama şart!

Ordu Tüm emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce,“Ordu ilinin büyüyüp gelişmesi, modern ve çağdaş hijyenik yaşanabilir bir il olabilmesi için acilen kentsel planlama yapılması kaçınılmazdır. Ordu’nun idare edildiği kent planı şehrimizin kuruluş tarihinde yapılmıştır.” dedi.

Emlak Planlama ihalei ataşehirde satılık arsa Haberi

Emlak Planlama ihalei ataşehirde satılık arsa
Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Ataşehir'de yer alan Örnek Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. 


Arsanın tolam bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 1404 ada 4 parselde yer alan arsanın toplam alanı ise 622,20 metrekare olarak belirlendi. 



Açık arttırma ile yapılacağı ihale için dosya teslim etme ve ihale bayrağı almak için son tarih 23 Mart 2015 saat 12.00 olarak belirlendi. İhale dosya ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. 


Kübra...