28 / 04 / 2024

emlak planlama inşaat

emlak planlama inşaat

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki gayrimenkullerinin bulunduğu alanda, proje geliştirme ve oluşturulması amacıyla Emlak Planlama İnşaat ile sözleşme imzalandı.

İstanbul Yenişehir’in kalbi 20 Ocak’ta ihalede!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı İstanbul’a yeni iki şehir projesinin ilki olan Anadolu Yakası Yeni Şehir’in kalbi 2013 yılı Ocak ayında ihaleye çıkartılacak

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özbakır tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red House Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semra Gedikoğlu tarafından kuruldu.

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbf Bilgi Teknolojileri Ve Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Burakhan Durmaz tarafından kuruldu.

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elnercis Emlak Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Barakat A. Thuhaıbavı tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Bayram Daş ve Mehmet Cengiz ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

emlak planlama inşaat Haberi

emlak planlama inşaat


Akın Tekstil A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizin; İstanbul ili, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 71 pafta, 192 ada, 24 parsel sayısında kayıtlı 51.383,00 metrekarelik gayrimenkulü ile bu gayrimenkule komşu 10 ve 11 sayılı parsellerde kayıtlı gayrimenkullerde imar planları doğrultusunda proje oluşturulması ve projenin gerçekleştirilmesi sürecini konu edinen, Şirketimiz ve diğer -komşu 10 ve 11 parsellerde kayıtlı- gayrimenkul malikleri ile Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. arasında 14.01.2013 tarihli Müşavirlik Sözleşmesi...