04 / 05 / 2024

Emlak sarayı Nazilli

Emlak sarayı Nazilli

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Emlak vergisine yüzde 780 zam yapıldı: O ilçe ayağa kalktı!

Konya'nın Sarayönü İlçe Belediyesi'nde emlak vergilerinde fahiş bir zam uygulandı. Buna göre belediyenin ilçe merkezindeki emlak vergileri için yüzde 50 oranında, ilçeye bağlı olan bazı mahallerde de ise vergiye yüzde 780'e ulaşan oranda zam yaptı. 

Nazilli'de emlak beyanı için yeni dönem! 

Aydın'ın Nazilli ilçesinde emlak beyanı işlemleri elektronik ortama taşındı.

Nazilli'de emlak sektörü yüzde 70 daraldı!

Barış Emlak Sahibi Güler Kurudere Akbaş, konut sektörünün son durumu değerlendirdi. Kurudere, üniversite öğrencilerinin beklenen sayıda Nazilli’ye gelmediklerini ve emlak sektöründeki sıkıntılardan bahsetti.

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Saray İstanbul Emlakçılık Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Anes S. Hassan Albakoush ve Azelden I.M. Elgün tarafından kuruldu. 

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Aydın Emlak Sarayı hizmete açıldı!

Nazilli'de yeni emlak ofisi ''Emlak Sarayı'' düzenlenen törenle açıldı. Emlak Sarayı'nın açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katıldı.

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.

Beyaz Saray'ın değeri 359 milyon dolar!

Beyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri'nin federal başkenti olan Washington'daki çok sayıda resmi binanın en önemlisidir. Bir emlak şirketi merak edip Beyaz Saray'ın değerini hesapladı. İşte o haber...

İşte Londra'da 102 milyon TL'ye emlak sitesinde satılan malikane!

Londra'da bir milyoner 24 milyon pound (102 milyon TL) değerindeki adeta bir saray yavrusu olan malikanesini satmak için sadece birkaç yüz lira vererek kendisi bir emlak sitesine ilan vermeyi tercih etti.​​

1947 yılında Adalet Sarayı için istimlake başlanmış!

1947 yılında Sultanahmet Meydanı'nda inşa edilecek olan İstanbul Adliye Sarayı sahasının dar olması sebebiyle, inşa sahasının etrafında bulunan yirmi iki parça emlakın istimlak muamelesine başlanmış.

Emlak sarayı Nazilli Haberi

Emlak sarayı Nazilli

Nazilli Yıldıztepe mahallesinde 81 sokakta Migros Jet'in yan tarafında, yenilikçi ve insan odaklı anlayışıyla Emlak Sarayı görkemli bir açılış töreniyle açıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla yapılan açılış törenine işyeri sahibi Yusuf Kutlu ve ailesi, emlakçılar ve yakınları katıldı. Kurdele kesiminde açılış duası yapıldı. 


YENİ HEDEFLER YENİ PROJELER 

Emlak sektöründe 7 yıllık deneyime sahip olan Yusuf Kutlu, son iki yıldır da inşaat sektöründe ki yenilikçi ve farklı anlayışıyla emlak ve inşaat sektöründe en iyi hizmeti verecekleri ifade etti. Kutlu, "7 yıldan bu yana emlak sektörünün içindeyim. Son iki yıldır da inşaat piyasasına girdik, inşaat yapmaya başladık. Bu güne kadar bir emlak firmasında 2 ortak yaptık. Simdi de bugünkü açılışla piyasanın 

hareketlenmesi ve kendi inşaatlarımızın yoğunluğundan dolayı kendi işimi açmaya karar verdim....