05 / 05 / 2024

emlak sktörü

emlak sktörü

Kafkasların Dubai'si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü'de gerçekleşecek. Fuara emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

Emlak Çadırı son başvuru günü!

Teslimleri hemen yapılan konut, ofis ve dükkanları açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı Başakşehir müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Peki Emlak Çadırı son başvuru günü ne zaman?

Emlak Çadırı başvuru tarihi!

Emlak Çadırı 'nda 31 Mayıs Pazar günü açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Emlak Çadırı başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı projesinde 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü açık artırma usulü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda 240 adet bağımsız bölüm satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman yapılacak?

Emlak Çadırı 31 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı"nda satışa sunulacak.

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı ‘nda açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projeye başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün 220 adedini konutlar oluşturuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı'nda 149 bin TL'ye ofis!

İLGİ Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Emlak Çadırı 29 Mayıs'ta açık arttırma olacak!

İlgi Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı Başakşehir'de toplam 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Projede yer alan konut, ofis ve dükkanların teslimleri hemen yapılıyor. Peki Emlak Çadırı müzayedesi ne zaman?

Başakşehir Emlak Çadırı satılık!

Başakşehir Emlak Çadırı satılık daire fiyatları 99 bin TL olarak belirlendi. İlgi yönetim imzası ile her yıl düzenlenecek olan projede başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Emlak Çadırı'nda 149 bin TL'ye ofis!

İLGİ Yönetim, düzenleyeceği Emlak Çadırı etkinliğinde, tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümü satışa sunuyor.

emlak sktörü Haberi

emlak sktörü

Kafkasların Dubai'si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Bölgede ilk kez Bakü'de gerçekleşecek 'Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı'na, bölgedeki yatırımcıları daha yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor. 

Aynex Fuarcılık, 14-16 Kasım tarihlerinde Bakü'de Türkiye Gayrimenkul ve Emlak Fuarı'nı düzenleyecek. Türk gayrimenkul firmaları için iyi bir lırsat olan fuar, Türkiye'den konut edinmek isteyen ya da yatırım yapma düşüncesinde olan Azeri ve Rus yatırımcıların ilgi odağı olması bekleniyor. Fuara 35 firma katılacak. Aynex Fuarcılık Yönetim Kumlu Üyesi ve Genel Koordinatörü Flasan Bünül, "Azerbaycan Türkiye'den en çok konut alımı yapan ülkeler arasında ilk 5'te. Azerbaycan'lı iş adamları İstanbul'u avantajlı bir yatırım merkezi olarak görüyor"...