04 / 05 / 2024

emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014

emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014

Emlak vergisine; Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor. Peki, emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014 ne zaman?

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Fiyatların 5 bin TL'den başladığı araziler KDV'den de muaf...

Milli Emlak iki ildeki 98 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak ilan son dakika! 

Milli Emlak, Sivas ve Ankara'da yer alan 98 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin büyüklükleri, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale metinleri...

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

Evi, arsası, iş yeri olanlara son dakika uyarısı: Bu tarihe kadar ödemeyene ceza var! 

Ev sahiplerini ilgilediren emlak vergisi ödemelerinde tarih araştırmaları hız kazandı. Peki emlak vergisi son ödeme günü ne zaman? Emlak vergisi uafiyet şartları neler 2024? İşte tüm merak edilenler... 

İki ildeki 21 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! Milli Emlak satış son dakika! 

Milli Emlak, iki ildeki toplam 21 adet arsa ve araziyi taksit seçeneğiyle satıyor. Peki söz konusu arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Konut sahipleri dikkat! Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? 2024 emlak vergisi taksit ödeme takvimi!

Milyonlarca konut sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisinde son ödeme tarihi araştırılıyor. Peki emlak vergisinin ilk taksiti ne zaman ödenecek, son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi nereden, nasıl ödenir?

Bodrum’daki emlak vergileri vatandaşı arazisinden soğuttu!

Bodrum'da vatandaşlar emlak vergilerinin çok yüksek olmasından yakınıyor.2021 yılında yapılan fahiş zamla vatandaş tarlasına, arazisinden soğur hale geldi.

Emlak beyannamesinde son gün 1 Nisan! Kira geliri elde edenler dikkat! Unutanlara kira bedelinin yüzde 5'i kadar ceza!

Türkiye genelinde 7 milyona yakın kira geliri elde eden mükellef bulunuyor. 2023 yılına ilişkin yıllık gelir vergisinin beyanı ve ilk taksitlerinin ödemesi için son tarih ise 1 Nisan olarak belirtildi. Kira geliri elde edenler dikkat...

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014 Haberi

emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014

Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar emlak vergisine tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor.


Ödenecek vergi tutarı, taşınmazın değerine, türüne ve bağlı olduğu belediyeye göre değişkenlik gösteriyor. Arsa, arazi, mesken ve işyerlerinin emlak vergisi oranı farklı hesaplanırken; büyükşehir belediyelerinde de vergi yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor.


Emlak vergisi muafiyetleri..

Emlak vergisi ödemelerinden 200 metrekareyi geçmeyen tek meskene sahip; Başka bir geliri olmayan;

Emekliler, 

Özürlüler, 

Gaziler,

Şehitlerin dul ve yetimleri, 

Hiçbir geliri olmayan işsizler, 

Ev hanımları vergiden muaf tutuluyor.


Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi emlak vergisi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Verginin ilk taksitleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. İkinci taksitler ise Kasım ayında ödeniyor.


Buna göre 2014 yılının emlak vergileri 2. taksiti ödemeleri Kasım...