04 / 05 / 2024

emlak vergisi mesai saatleri

emlak vergisi mesai saatleri

Ev, işyeri, arsa ve arazileri olan kimseler, her sene iki taksitte belediyeye vergi ödemek ile mükellef oluyor. Ödemeler bugün son buluyor. Peki, 30 Kasım'da emlak vergisi saat kaça kadar ödenir?

İzmit Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

İzmit Belediyesi’nde Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri sebebiyle hafta sonu mesai yapılacak.

Emlak vergisi yapılandırma için yarın son gün!

Emlak vergisi borcu olan vatandaşların vergi affından yararlanması için verilen süre yarın bitiyor. Mükelleflerin yarın mesai bitimine kadar başvuruda bulunması gerekiyor...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri başladı. 2017 yılı emlak vergisinin ikinci taksidi arazi, arsa ve binalar için1 Aralık mesai bitimine kadar belediyelerin emlak servislerinde ve PTT şubelerinde ödenebiliyor. 

Emlak vergisi beyannamesinde son gün bugün!

1 Ocak- 31 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan gayrimenkul devirleri için emlak vergisi beyannamesi bugün mesai bitimine kadar veriliyor.

Melikgazi'de hafta sonu emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı Emlak Vergisi'nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, "Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Emlak vergisi ödemeleri için bugün son!

Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde sona gelindi. Mükelleflerin bugün mesai bitimine kadar ödeme yapmaları gerekli. Aksi takdirde vergiler için aylık vergi cezası uygulanacak..

Emlak vergisi beyannamesi için son gün bugün!

2015 yılında alınan taşınmaz mallar için emlak vergisi beyanname verme süresi 31 Aralık 2015 tarihinde bugün sona eriyor. Hala beyanda bulunmamış mükelleflerin bugün mesai bitimine kadar zamanları bulunuyor...

Emlak vergisi ödemesi uzatıldı mı?

Emlak vergisi 2. taksit dönemi 30 Kasım 2015 tarihinde mesai bitimi ile birlikte sona eriyor. Peki, hala emlak vergisi ödemeyenler için emlak vergisi ödemesi uzatıldı mı?

Emlak vergisi bugün ödenmezse ne olur?

2015 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün 30 Kasım 2015 tarihinde mesai bitimi ile birlikte sona eriyor. Peki, emlak vergisi bugün ödenmezse ne olur? Ne kadar vergi cezası kesilir?

Emlak vergisi son gün 2015!

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödeniyor. 2015 yılına ait vergi ödemeleri ise Kasım ayı itibariyle son bulunuyor.Emlak vergisi son gün bugün olup, mesai bitimine kadar ödemelerin yapılması gerekiyor..

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son 9 gün!

Emlak vergisi ödemeleri 2 taksit halinde ödeniyor. Söz konusu vergide ikinci taksit ödemeleri ay sonu sona erecek. Ödemeler 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimiyle sona erecek.

Emlak Vergisi’nde son gün ne zaman?

Ankara Etimesgut Belediyesi, 2015 yılına ait Emlak Vergisi’nin ikinci taksitlerini ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödeme yapılabiliyor. İşte ayrıntılar...

emlak vergisi mesai saatleri Haberi

emlak vergisi mesai saatleri

Emlak vergisi saat kaça kadar ödenir?

Ev, işyeri, arsa ve arazileri olan kimseler, her sene iki taksitte belediyeye vergi ödemek ile mükellef oluyor. 2015 yılı emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri 1 Haziran'a sona erdi.


İkinci taksit ödemeleri ise 1 Kasım itibariyle başladı. 30 Kasım 2015 tarihinin son bulduğu emlak vergisi ödemeleri mesai bitimine kadar devam ediyor. Peki, emlak vergisi saat kaça kadar ödenir?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00‘a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00′dan 17.00‘a kadar hizmet veriyor.


Yukarıdaki mesai saatleri içerisinde belediyeye emlak vergisi ödemesi yapılabiliyor.


Tapuda mesken olarak değiştirilen bağımsız bölüm için ödenecek emlak vergisinde "mesken" oranları kullanılıyor. Bu işlemin yapılmaması halinde, mesken olarak kullanılan yere...