01 / 05 / 2024

emlak vergisi yapılandırmaları için son 10 gün

emlak vergisi yapılandırmaları için son 10 gün

Emlak vergisi, 6552 sayılı Torba Yasası ile yapılandırılabilecek vergiler arasında yer alıyor. En son 30 Kasım 2014 tarihine kadar belediyeye müracaat edilmesi gereken emlak vergisi affı için son 10 gün bulunuyor..

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 7 gün!

Milyonlarca ev sahibinin merak ettiği emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son gün belli oldu. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor...

Dikkat! SGK yapılandırmaları için son tarih!

Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren 7326 sayılı Kanun'dan yararlanmak için başvuru süresi 30 Eylül tarihinde dolacak.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları ne zaman bitiyor?

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırması için başvurular 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Peki emlak vergisi borçları nasıl yapılandırılır? İşte detaylar...

Emlak vergisi borçları yapılandırma için başvuru süresi uzatıldı!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırmasında son gün  30 Eylül oldu.. Peki emlak vergisi borçları nasıl yapılandırılır? İşte detaylar...

Emlak vergisi borçları yapılandırmasında son günler!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisi borçları yapılandırmada son günlere girdik. Peki yapılandırma yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Emlak vergisi mükelleflerine piyango vurdu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde emlak vergisinde yapılandırmayı kaleme aldı. 

Emlak vergileri yapılandırılıyor!

Bazı kamu alacaklarının yapılandırılmasına ilişkin teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasayla emlak vergi borçları da yapılandırılacak.

Emlak vergi borcuna yapılandırma geliyor!

Vergi borçlarıyla ilgili yapılandırmaya dair teklif Meclis'te tartışmaya başladı. Ele alınacak vergi borçları içerisinde emlak vergisi borcu da yer alıyor. 

Bu fırsat kaçmaz! Son gün 1 Şubat!

Şubat ayının yaklaşmasıyla birlikte vergi borcu yapılandırma başvuruları ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki vergi borcu yapılandırma başvuruları son gün ne zaman? Emlak vergisi yapılandırılıyor mu? Emlak vergisi yapılandırma başvuruları için son gün ne zaman?

Siirt Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı! 

Siirt Belediyesi, 31 Ocak tarihine kadar uzatılan emlak vergisi yapılandırmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. 

emlak vergisi yapılandırmaları için son 10 gün Haberi

emlak vergisi yapılandırmaları için son 10 gün

Emlak vergisi affı için son 10 gün!

Emlak vergisi, 6552 sayılı Torba Yasası ile yapılandırılabilecek vergiler arasında yer alıyor. Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren kanunda emlak vergisi yapılandırması madde 73'de açıklanıyor.


Kanun gereğince, vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile buna bağlı gecikme zammı ile;


Büyükşehir Belediyeleri Su ve Kanalizasyon İdarelerinin vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan su ve atık su bedeli alacakları yapılandırılabiliyor.


Yapılandırma hakkının kaybedilmemesi için en son 30 Kasım 2014 tarihine kadar belediyeye müracaat edilmesi gerekiyor. Buna göre, emlak vergisi affı için son 10 gün bulunuyor.


HESAPLAMA

Ödenmemiş olan kısım enflasyon oranı 1 ile güncellenecektir....