28 / 04 / 2024

emlak verigisinin ödendiği son gün

emlak verigisinin ödendiği son gün

2015 yılı emlak vergisi ödemeleri Mart ayında başlamıştı. Vergi senede 2 eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi son günü 2015 ne zaman? İşte yanıtı..

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Emlak vergisi ödemeleri için son gün bugün! Ödemeyen tapu sahibine büyük ceza!

Emlak vergisi ödemeleri için son gün bugün... Emlak vergisini ödemeyen tapu sahibine büyük ceza...

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412)!

Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412), bugünkü 31949 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412) ile ilgili her şey...

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:407!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:407 bugünkü 31706 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 393'te Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 393'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31588 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 396'da Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 396'da Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 382'de Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 382'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 355'te Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 355'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

emlak verigisinin ödendiği son gün Haberi

emlak verigisinin ödendiği son gün

Emlak vergisi son günü 2015!

2015 yılı emlak vergisi ödemeleri Mart ayında başlamıştı. Vergi ödemelerinin devam ettiği emlak vergisini, bina veya arazinin maliki, varsa intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa bina veya arazide malik gibi tasarruf edenler ödüyor.


Bir bina veya arazide paylı mülkiyet halinde malik olanlar hisseleri oranında mükellef olurken; Elbirliği mülkiyette ise malikler vergiden müteselsilen sorumludurlar.


Vergi senede 2 eşit taksit halinde ödeniyor. Peki emlak vergisi son günü 2015 ne zaman?


Emlak vergisi, Mart, Nisan, Mayıs ve Kasım aylarında ödeniyor. Buna göre emlak vergisi ilk taksiti için son gün 1 Haziran 2015.


Emlak vergisi oranları..

Normal Yörelerde emlak vergisi: 

Binalarda  Binde 2                    

Meskenlerde Binde 1                  

Arazilerde...