14 / 05 / 2024

Emlak Yasası çıktımı

Emlak Yasası çıktımı

Gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan,Yasayla birlikte gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak'' d

2B arazi nedir? 2B yasası çıktı mı?

2b arazilerdeki "2b" ifadesi 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi için kullanılan bir açıklama olarak biliniyor. Peki, 2B arazi nedir? 2B yasası çıktı mı? İşte tüm merak edilenler..

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi affı çıktı mı 2021?

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi kapsamında bazı borçlar yapılandırılabilecek. Peki emlak vergisi affı çıktı mı 2021? İşte  emlak vergisi affı 2021...

Emlakçılık yasası çıktı mı?

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan "Taşınmaz Ticareti Hakkında Değişikliğin Bazı Maddelerin Değiştirilmesi" konusunu kaleme aldı. İşte Özcan'ın o yazısı...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, yurtiçinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 2 milyar TL ihraç tavanı tutarları kira sertifikası ihracına SPK'dan onay  verildi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama esas sözleşmesini değiştirdi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, esas sözleşmesi değişikliğini kamuoyunun bilgisine sundu. 

Erel Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Erel Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Emlak Katılım, ilk sukuk ihracını tamamladı!

Emlak Katılım yaptığı açıklamada ilk sukuk ihracını tamamladığını bildirdi. Emlak Katılım, talepleri 28-29 Nisan 2020 tarihinde topladı.

Emlak Katılım şube ağını genişletiyor!

Emlak Katılım dijital finansman araçları geliştirmek üzere çalışmalar sürdürüyor. Bunların yanı sıra şube ağını da genişletiyor.

Emlak Katılım’dan 200 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar "Kira sertifikası piyasası her geçen gün gelişerek büyüyor. Kira sertifikası ihracı yoluyla hem kaynak çeşitliliğini artıracağımıza hem de daha fazla hacme ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Emlak Katılım’dan 200 milyon TL'lik sukuk ihracı!

Emlak Katılım, yapmayı planladığı 63 gün vadeli 200 milyon TL'lik sukuk ihracı için, 28-29 Nisan 2020 tarihlerinde talep toplayacak.

Emlak Katılım'da Altın Transfer Sistemi başladı!

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar yaptığı açıklamada "Altın Katılma Hesabı ile müşterilerimizin altınları değer kazanırken gram olarak da çoğalıyor olması güzel bir imkan"

Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'ta "Millete Sesleniş" konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı, "Milli Dayanışma Kampanyası"na Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek geldi.

Emlak Yasası çıktımı Haberi

Emlak Yasası çıktımı

Gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Yasayla birlikte gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak, tüketici mağdur olmayacak ve devletin vergi gelirleri artacak" dedi. Baygan "Gayrimenkul danışmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden ve iki yıllık meslek yüksekokullarının 'emlak ve emlak yönetimi' programından mezuniyet şartı getirilecek" diye...