15 / 05 / 2024

Emlak Yasası tüketicinin mağdurluğunu önleyecek mi

Emlak Yasası tüketicinin mağdurluğunu önleyecek mi

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyledi.

NielsenlQ araştırdı: Fiyat artışları tüketicinin cebine yük oluyor

Küresel araştırma şirketi NielsenIQ tarafından yapılan araştırmaya göre bozulan fiyat istikrarın gıdaya yansıdığı ve tüketicinin cebine yük olmaya başladığını ortaya koyuyor.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Kat Mülkiyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Kat Mülkiyeti Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31796 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Güler Demirci tarafından kuruldu.

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Peran İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peran İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkmaz Peran tarafından kuruldu.

Bursa'da emlak stokları tükeniyor!

Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, Bursa’da emlak stoklarının neredeyse tükendiğini belirtti.

Smart Emlak Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Emlak Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Rahim Yehia tarafından kuruldu.

Karadağ'daki yeni emlak yasası Ortodoksları sokağa döktü!

Karadağ'da bulunan Sırp asıllı Ortodokslar, parlamentonun oylamaya hazırlandığı yeni emlak yasası protesto etti.

Emlak yasasının tek kazananı!

Halk Eğitim Emlak Hocası Serkan Adam "Emlak yasasının tek kazananı" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Cenk Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenk Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yavuz tarafından kuruldu. 

Emlak Yasası tüketicinin mağdurluğunu önleyecek mi Haberi

Emlak Yasası tüketicinin mağdurluğunu önleyecek mi

Gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Yasayla birlikte gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak, tüketici mağdur olmayacak ve devletin vergi gelirleri artacak" dedi. Baygan "Gayrimenkul danışmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden ve iki yıllık meslek yüksekokullarının 'emlak ve emlak yönetimi' programından mezuniyet şartı getirilecek" diye...