07 / 05 / 2024

emlakçı ilker gökalp disko önünde öldürüldü

emlakçı ilker gökalp disko önünde öldürüldü

Antalya Alanya'nın Kestel beldesinde bir diskoda çıkan kavgada 41 yaşındaki emlakçı İlker Gökalp öldürüldü...

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı?

Emlakçı danışmanları, ev sahibi olmak isteyenlere yer göstermekle sorumludurlar. Bu durumda yer göstermenin belirli bir ücretinin olup olmadığı merak edilir. Peki emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı ve yer gösterme belgesi nedir? İşte yer gösterme belgesi ile ilgili bilgiler...

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Işık ve Kaygun Karabağ ortaklığında kuruldu.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 (Ziya Gökalp) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

emlakçı ilker gökalp disko önünde öldürüldü Haberi

emlakçı ilker gökalp disko önünde öldürüldü
Sabaha karşı Kestel'deki diskoda eğlenen İlker Gökalp, daha önceden arasında problem olan Ergün B: ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İlker Gökalp belinden silahı çıkarttığı sırada Ergün B. tarafından önce bıçaklandı daha sonra silahla vuruldu. İlker Gök olay yerinde yaşamını yitirdi. Ergün B. olay yerinden...