04 / 05 / 2024

emlakçılığı gayrimenkul danışmanlığı

emlakçılığı gayrimenkul danışmanlığı

Coldwell Banker Türkiye'nin Platin sponsorluğunu üstlendiği “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”, “Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem Yeni Hedefler” başlığı altında İstanbul'da gerçekleştirildi.

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayraktepe tarafından kuruldu.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kazançı ve Mustafa Kazançi ortaklığında kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

emlakçılığı gayrimenkul danışmanlığı Haberi

emlakçılığı gayrimenkul danışmanlığı

Türkiye'de şu ana kadar olan uygulamaya baktığımızda 2012'ye kadar rantsal dönüşüm yaşanıyordu. Daha sonra riski yapılarla beraber katsal dönüşüme geçildi. Kent değil binalar yenilendi. Şimdi ise aralarında Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Kartal, Esenler, Mersin, Adana gibi belediyelerin öncülüğünde yeni kentler oluşuyor ve bir dönüşüm yaşanıyor. Bizde Coldwell Banker olarak bu dönüşümde yer alıyoruz. Kentsel dönüşüm uzmanlık programına başladık. Finansman, gayrimenkul değerleme, gayrimenkul hukuku ve kentsel dönüşüm stratejisi eğitimi alıyoruz. Müteahhit firmalarla kat karşılığı görüşmelerini ve bunların müzakerelerini yapıyoruz. Müzakereler neticelendiğinde bu binaların kat maliklerine kiralama ve satış işlemlerini yürütüyoruz. Coldwell Banker dünyada bir milyon dolar üstü pazarda rakipsiz bir marka. Yıllık 250 milyar dolar satış yapıyor. Türkiye'de ise 500 bin TL üstü pazarda lider olmak istiyoruz. Kentsel dönüşümü bu anlamda gayrimenkul...