29 / 04 / 2024

Emlakjet.com işbirliği

Emlakjet.com işbirliği

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa, evini satmak ve yeni ev bulmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Amazon, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol’dan World Card avantajları başladı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol internet sitesi ve mobil uygulamalarından World Card ile tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL, toplamda da 200 TL WorldPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor. 

Emlakjet ve TÜGEM’den yeni iş birliği! 

Emlakjet ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği'nin  iki sene önce başlayan iş birlikleri yeni anlaşmalarla taçlandı.

Koronavirüs ile emlak seçimleri de değişti!

Emlakjet, kendi işlem hacmi ve veri tabanına dayandırdığı verilerle sektörün nabzını tutuyor. Emlakjet’in ağustos ayı verileri, koronavirüsten önce alışkanlıklarımızın ve gayrimenkul seçimlerinin nasıl değiştiğini göz önünde yer alıyor.

 Sahibinden’den DASK ve Konut Sigortası hizmeti!

sahibinden. com ve koalay. com iş birliği ile DASK ve Konut Sigortası sahibinden üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Mobil uygulama ya da web arayüzü ile sahibinden’e girip satın alım kolay bir şekilde yapılabiliyor…

Emlakjet ve TÜGEM'den sektörel işbirliği!

Emlakjet ve TÜGEM arasında gayrimenkul sektörüne katkı sağlamak amacıyla ortak faaliyetler yürütme konusunda etkin işbirliği yapıldı...

Emlakjet ve Octovan'dan yeni iş birliği!

Emlakjet, sektörü yeni iş ortaklıkları ile geliştirmeyi sürdürüyor.  Kurulduğu günden bugüne emlak seri ilan sektörünün lideri konumunda bulunan Emlakjet, Octovan ile yeni bir iş ortaklığına imza attı.

MEYBEM A.Ş ve Zingat işbirliği protokolü imzaladı!

Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri Aş ile zingat.com arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Altın Emlak ve Tapu. com'dan dev iş bilirliği!

Tapu .com ve Altın Emlak, gayrimenkul pazarlamasında güçlerini birleştiriyor. Yapılan işbirliği ile artık Altın Emlak temsilcilerinin portföyleri Tapu .com’un portalında da yer alacak..

Tapu.com iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı!

Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, yeni anlaşmalarla beraber iş birliği yaptığı finansal kurum sayısını 14’e çıkarttı.

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Emlakjet.com işbirliği Haberi

Emlakjet.com işbirliği

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa, evini satmak ve yeni ev bulmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda satılık ya da kiralık ev arayanlar, yaşamak istedikleri bölgenin demografik özelliklerinden seçim sonuçlarına uzanan ayrıntılı analizini Emlakjet.com’da bulabiliyor. Ev almak veya satmak isteyenler ise konut özelliklerini girerek satış fiyatı için yapılan değerlendirmeyi öğrenebiliyor, daha ayrıntılı bir değerlendirme için evin Endeksa Uzmanları tarafından ziyaret edilmesini talep edebiliyor.


Gayrimenkul sektörünün iki öncü ve inovatif markası, ev arayanlar ve evini satmak isteyenler için doğru bilgi kaynağı olma ve hayatı kolaylaştırma hedefiyle bir araya geldi. Bugüne kadar geliştirdiği güçlü teknolojik altyapıyla ev arama sürecini hızlı, kolay ve keyifli hale getirecek pek çok uygulamayı hayata geçiren...