05 / 05 / 2024

emlakkulisi anthill

emlakkulisi anthill

Konut sektöründe 2014 yılı öngörülerinin paylaşılacağı ve sektör temsilcilerinin fikir alışverişinde buluşulacağı organizasyon ile sektörde bir ilk gerçekleştiriliyor. Konutta satış ve pazarlama buluşmaları 26 Aralık'ta...

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evlendi. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşti.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evleniyor. Çiftin nikah töreni 25 Eylül Pazar günü gerçekleşecek.

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi!

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi. 25 bin arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.

Anthill Bomonti'de son 20 konut! Dolar kuru 2.40 TL!

Anthill Residence'ta satışlar devam ediyor. Son 20 konutun kaldığı projede peşin ödemelerde dolar kuru 2.40 TL’den sabitlendi.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Editörü Merve Sinop ile Tarık Üzgün dünya evine girdi. Merve Sinop ile Tarık Üzgün'ün nikah töreni bugün gerçekleşti.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Editörü Merve Sinop ile Tarık Üzgün dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu nişanlandı. Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu'nun nişanı 20 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Emlakkulisi.com editörü Merve Sinop, Tarık Üzgün ile nişanlandı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un editörlerinden Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de gerçekleşti.

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Emlakkulisi.com satış müdürleri arıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesindeki internet siteleri için satış müdürleri arıyor. Adaylarda aranan özellikler şunlar;

Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 2,20 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

emlakkulisi anthill Haberi

emlakkulisi anthill

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının ilki gerçekleşiyor. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük buluşmada konut sektöründe 2014 yılı öngörüleri paylaşılacak, sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak. Sektörün önde gelen şirketlerinin katılacağı toplantıda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız...

Saygılarımızla,

Tarih: 26 Aralık Perşembe

Saat: 10:30 – 15:00

Yer: Anthill B Kule Kat:54

Araçla gelen misafirler otoparka araçlarını park edebilirler…

LCV için SCC İletişim’i arayabilirsiniz. T: 0212 231 54...