04 / 05 / 2024

emlakkulisi eski beyoğlu

emlakkulisi eski beyoğlu

17 Kanunusani (ocak) 1930 tarihinde Beyoğlu'nda büyük indirim ve mükemmel satış olduğunu ilan etmişler.Vatandaşların bu güzel fırsatı değerlendirmelerini ve mağazalarına ziyarette bulunmaları çağrısında bulunmuşlar.

Beyoğlu'na mahalle bahçeleri inşa edilecek!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Piyalepaşa 1.Etap'ta tamamlanan konutlarının teslimi ardından eski binaların yer aldığı alana mahalle bahçesi inşa edecek. 

Beyoğlu'nda Manukyan'a ait tarihi binada çökme!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Matild Manukyan'a ait eski bir binanın içi çöktü. Çökmenin iki kişinin yoldan geçmesinden 7 saniye sonra meyda gelmesi facianın önüne geçti.

Beyoğlu İstiklal Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, İstiklal Mahallesi, 2765 Ada (Eski 1629 Ada) A Parsele İlişkin Hazırlanan Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı' imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Beyoğlu Roma Parkı için resmi açıklama!

Beyoğlu Belediyesi, eski Roma Bahçesi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yapılacak olan sosyal tesisin Roma bahçesinin üst kısmında yer alan arkeolojik alandan bağımsız 1150 metrekarelik başka bir arsada inşa edileceğini açıkladı.

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanır!

İstanbul'un gözbebeği Beyoğlu yaralarını sarıyor, iyi zamanlarda 20 milyon lira iş hacmi yaratan esnafın, terör saldırılarının ardından eski günlerine dönebilmesi için tanıtım atağı başlatıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İstiklal'de kalan kazanır" dedi.

Beyoğlu Kelebek Korse kapatıldı!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nin en eski dükkanlarından Kelebek Korse, mal sahiplerinin yeni Borçlar Kanunu'na dayanarak 'kira artışı ya da tahliye' yönündeki haciz kararına diremedi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da metrekaresi 8 bin 500 TL'ye!

Beyoğlu’nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul tanıtıldı. Proje İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda, Polat tecrübesi ve güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Lebon Pastanesi otel mi oluyor?

Beyoğlu’nun bir zamanlar ünlü olan dükkânları birer birer kepenk indirir veya eski yerlerini terk ederken, Beyoğlu’nun tarihi pastahanelerinin son kalesi Lebon da kapatılmak isteniyor.

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi, 1209 ada, 35 ( Eski: 23, 24, 25, 26, 27 ve 30 ) parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı...

Karaköy-Beyoğlu Tüneli kapatılacakmış!

İstanbul'un Karaköy ve Beyoğlu'nu bağlayan füniküler sistemi, dünyanın en eski üçüncü metrosu Tünel'in kapatılarak yaya geçidi olarak kullanılması gündeme gelmiş... Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış'ın ortaya çıkardığı haber...

Beyoğlu Firuzağa'da 250 bin liraya satılık apartman!

İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'nin gözde semti Firuzağa'da bulunan 12 daireli bir apartman, 1954 yılında 250 bin liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1947 yılında Beyoğlu Hastanesi, İngiliz Hastane binasına taşınacakmış!

Bugün ismi Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan Beyoğlu Hastanesi, 1947 yılında Kuledibi'nde kuduz müessesi olarak faaliyet gösteren eski İngiliz Hastane binasına taşınacakmış.

1929 yılında Vakıflar Müdürlüğü Beyoğlu'nda eski mezarlıkları arsa olarak satmış!

1929 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü Beyoğlu'nda eski mezarlıkları müzayedeye koymuş. Bu mezarlıklara rağbet fazlaymış. Özellikle Tünel'in karşısında bulunan mezarlığa rağbet fazlaymış. Şişhane Yokuşu'nda bulunan mezarlıkta satılacaklar arasındaymış.

emlakkulisi eski beyoğlu Haberi

emlakkulisi eski beyoğlu


                              Bilançodan evvel

                       Mevsim sonu münasebetile

                       

                             Yalnız  15  gün  için 

                   Umum dairelerde büyük tenzilatlı

                       

                            FEVKALADE SATIŞ

                   Bu müstesna fırsatı kaçırmamak için 

                     ...