29 / 04 / 2024

emlakkulisi eski emlak haberleri

emlakkulisi eski emlak haberleri

1984 yılında İstanbul Belediyesi, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yaptırıyormuş. Belediye, Perşembe Pazarı'nda 3. derecede tarihi bir yapıyı yıkarak kazandığı arsaya, Başkan'ın sözlü emriyle kaçak işhanı yaptırmaya başlamış.

1929 yılında Büyükdere Palas 26.950 liraya satılacakmış!

1929 yılında Büyükdere Caddesi üzerinde, deniz kenarında 4 katlı Büyükdere Palas, İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış. 14 odalı ahşap otel, müştemilatıyla birlikte 8 taksitle 26 bin 950 liraya satılacakmış.

1981 yılında Haliç'in iki yakası denize kayıyormuş!

1981 yılında Haliç'in iki yakası denize doğru kaymaya başlamış. Kayma nedeni ile Sirkeci'de arabalı vapur iskelelerinden birinde göçükler ve çatlaklar oluşmuş. Yine kayma sonucu şişen Galata Köprüsü'de 10 santim kısaltılmış.

1965 yılında Karaköy Yeraltı Geçidi'nde bulunan dükkanlar kiraya verilecekmiş!

1965 yılında inşası tamamlanan Karaköy Yeraltı Geçidi'nde bulunan 23 dükkan kiraya verilecekmiş. Kiralama işi 3 günde yapılacakmış ve dükkanların kira bedeli, 2 bin ile 4 bin lira arasında olacakmış.

1961 yılında İstanbul'un en büyük derdi gecekondu evleriymiş!

1961 yılında resmi rakamlar dışında İstanbul'un çeşitli semtlerinde binlerce gecekondu bulunmaktaymış. İlgililer, İstanbul'da bulunan gecekondu sayısının 150 bini bulduğunu ileri sürüyorlarmış. ve bu şehrin en büyük derdiymiş.

1953 yılında Kılavuz Çayırı'nda yapılacak evleri 15.000 liraya satın almak mümkünmüş!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında, Maltepe Kılavuz Çayırı'nda 257 metrekare arsa üzerine on altı tane ev yapılacakmış. Yapılacak evleri 306 adet altın parasına satın almak mümkünmüş.

1953 yılında 5 katlı bir apartman 95.000 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında, İstanbul'da 5 katlı, dörder odalı bir apartmanı bin 835 adet altın parasına, bugünün parasıyla 1 milyon 137 bin liraya satın almak mümkünmüş.

1952 yılında Suadiye'de 15 bin liraya villa arsası!

Reşat Altın'ın 45 liraya satıldığı 1952 yılında, Suadiye'de 18 buçuk metre cepheli bir villa arsasını 333 adet altın parasına, 15 bin liraya satın almak mümkünmüş.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Öğrenciler Eskişehir'de emlak piyasasını hareketlendirdi!

Yaklaşık 120 bin öğrencinin eğitim gördüğü Eskişehir'de yeni kayıt yaptırmak için kente gelen öğrenciler emlak piyasasını hareketlendirdi. Şehirde ev kiraları geçen yıla oranla yüzde 15 oranında arttı. 

emlakkulisi eski emlak haberleri Haberi

emlakkulisi eski emlak haberleri



Belediye, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yapıyor


İstanbul Belediyesi, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat inşaat yapıyor. Belediyenin Perşembe Pazarı'nda 3. derecede tarihi bir yapıyı yıkarak kazandığı arsa üzerinde başlattığı 6 katlı kaçak işhanı inşaatının kaba bölümü tamamlandı. Halk arasında ''Çöpçü Koğuşu'' olarak bilenen Arapcami Mahallesi Yemeniciler Caddesi'ndeki tarihi yapının yerine yapılan işhanının ağustos ayında tamamlanarak kiraya verileceği öğrenildi.




BELEDİYE YIKTIĞI TARİHİ YAPININ YERİNE KAÇAK İNŞAAT YAPIYOR


   İSTANBUL Belediyesi, İstanbul'un göbeğinde kaçak inşaat yapıyor. 

   Belediyenin, Perşembe Pazarı'nda, Arapcami Mahallesi Yemeniciler Caddesi'nde, 3....