03 / 05 / 2024

emlakte etap dönemi

emlakte etap dönemi

Ofis alanındaki stok miktarı yükselirken boşluk oranları artıyor. Konut geliştiricileri riski minimize etmek için büyük işler yerine etaplara yöneliyor.

TOKİ Niksar 4. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Niksar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde yer alan daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Sivas Divriği 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kütahya Altıntaş'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. ve 5. etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Kadınhanı'nda teslim dönemi sona eriyor!

Toplam 162 adet konuta yer verilen TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

Şanlıurfa Maşuk 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kırklareli Merkez 2. Etap sözleşme dönemi bitiyor!

Kura çekilişi 22 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen Kırklareli Merkez 2. Etap'ta asil hak sahiplerinin sözleşme imzalama dönemi sona eriyor...

TOKİ Niğde Merkez Efendibey sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap 1. bölge 853 konut kapsamında üretilecek 239 konutun sözleşme dönemi başladı..

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı. Toplamda 70 daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Şile 2. Etap'ta konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şile 2. Etap'ta yer alan 101 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

emlakte etap dönemi Haberi

emlakte etap dönemi

Ofis alanındaki stok miktarı yükselirken boşluk oranları artıyor. Konut geliştiricileri riski minimize etmek için büyük işler yerine etaplara yöneliyor. FORBES 100'deki isimlerden 85'inin servetine gayrimenkulun katkısının olması elbette şaşırtıcı değil. Malum, gayrimenkul Türkiye'de ezelden beri -dolarla birlikte- en gözde yatırım aracı. 


Haliyle bu piyasadaki hareketlenmeler de listemizde yer alan isimlerin servet hesaplarını etkiliyor. Aslında bu etkinin yıllardır hep tek yönlü olduğunu da belirtelim: Artış yönünde... FORBES 100'deki isimlerden bir kısmı gerçekten gayrimenkul işinde kurumsal yapılarını kurarak faaliyet gösteriyor. Şarık Tara'ın Enka'sı, Aziz Torun'un Torunlar GYO'su, Çarmıklılar, Dinçkökler, Erman Ilıcak ve elbette Ali Ağaoğlu... Bu isimler servetlerini gayrimenkul projeleri geliştirip bunları satarak, işleterek ve kiraya vererek kazanıyor, artırıyor. Bu isimlerin yanında Aydın Doğan ve Ahmet Nazif Zorlu gibi fırsat kovalayarak alım...