17 / 05 / 2024

Emlakulisi.com eski emlak haberleri

Emlakulisi.com eski emlak haberleri

1954 yılında Kartal'ın havası ve suyuyla meşhur Soğanlık'ta, 5 bin metre arazi içinde, 570 kütük çavuş üzümü ve değişik meyve ağaçlarının olduğu bir köşk satılacakmış.

Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık nasıl yapılıyor? Eski bankacı farkı açıkladı!

Son zamanlarda emlak sektörüne yapılan peş peşe düzenlemeler gündem olurken, eski bankacı X sosyal medya hesabından Dünyada ve Türkiye'de emlakçılık konusunu yazdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu hayatını kaybetti!

Eski Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Ateş Amiklioğlu, sabah saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’nde hayatını kaybetti...

Emlakulisi.com eski emlak haberleri Haberi

Emlakulisi.com eski emlak haberleri

Satılık Bağ ve Bahçeli Köşk


1- Kartal'ın iyi havası ve suyu ile meşhur Soğanlık Köyünde (Yakacığın yanında) takriben 5000 metre murabbai arazi içinde muhkem kargir dokuz odalı, elektriği akar su tesisatı bulunan köşk; denizi ve adaları görür, yanında suyu mebzul kuyusu ve sulama işinde kullanılan havuzu vardır.


   Etrafındaki bahçede büyük asmalardan gayri 570 kütük çavuş üzümü vesair mutena cins üzüm bağı, 100 kadar çoğu büyük olmak üzere dut, incir, ceviz, şeftali, kiraz, erik, kayısı, elma, armut, zeytin vesair meyve ağaçları; yetişmiş çamlar, güller, leylaklar ve başka ziynet ağaçları mevcuttur.


   Kartal'dan köye kadar taksi işlediği gibi, Kadıköy'den köy sapak yoluna kadar (Yakacık) otobüsleri ile de gidilebilir.

   Toprakla uğraşmak isteyenler, tebdilihava ihtiyacında olanlar, nekahet halindeki hastalar ve emekliler için kaçırılmayacak fırsattır.

2- Aynı...