21 / 05 / 2024

emlka konut 5 milyar liralık arsa alacak

emlka konut 5 milyar liralık arsa alacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirketin yaklaşık 5 milyar liraya ulaşan nakdinin arsa alımına yönelik değerlendirilmesi için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelere başlanacağını duyurdu...

O ilde 13 konut, 5 dükkan ve 1 arsa satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenlere büyük fırsat! 

Şanlıurfa Birecik Belediyesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Kurtuluş ve Meydan mahallelerinde yer  alan 13 adet konut ile 5 dükkan ve 1 arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...

TOKİ 5. etap kura çekim tarihi belli oldu. Peki bu hafta hangi iller kapsamında çekiliş yapılacak? İşte TOKİ sosyal konut 5. etap il il kura takvimi...

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 2.Etap 620 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Anaokulu, 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 555 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 1.Etap 555 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Sivas Merkez 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi yarın!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas 475 konut ihalesi 4 Haziran'da!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

emlka konut 5 milyar liralık arsa alacak Haberi

emlka konut 5 milyar liralık arsa alacak


EMLAK GYO 5 milyar liralık nakdin arsa alımı ile değerlendirilmesi için TOKİ ile görüşmelere başlayacağını duyurdu. Emlak Konut GYO, şirketin yaklaşık 5 milyar liraya ulaşan nakdinin arsa alımına yönelik değerlendirilmesi için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmelere başlanacağını duyurdu. 


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, gerçekleştirilen ikincil halka arzda elde edilen 3.25 milyar liralık kaynakla birlikte şirketin nakit mevcudunun yaklaşık 5 milyar liraya ulaştığı ve bu kaynağın proje geliştirmek üzere arsa alımı için kullanılacağı hatırlatılarak; bu kapsamda TOKİ ile birlikte görüşmelere başlanacağı belirtildi. 


Ticari...