03 / 05 / 2024

Emniyet Mahallesinde neresi riskli alan ilan edildi

Emniyet Mahallesinde neresi riskli alan ilan edildi

Üsküdar Emniyet Mahallesi için belediye istimlak kararı aldı mı? Çamlıca ve Emniyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı? Üsküdar'da neresi Bakanlık tarafından riskli alan ilan edildi? İşte Üsküdar Belediyesi'nin cevapları...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kemerburgaz emniyet hizmet alanı düzenlenmesine ilişkin itiraz planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mimar Sinan Mahallesi, Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Kayseri Erkilet Emniyet Hizmet Binası tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Emniyet Hizmet Binası'nda incelemeler yaptı.

Beyşehir'e yeni emniyet müdürlüğü binası!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapımına başlanan yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı devam ediyor. 

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Kemerburgaz Mevkii, Mimar sinan Mahallesinde Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kanal İstanbul bir çevre ve emniyet projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul bir çevre ve emniyet projesidir. Bu planları şimdi yapmamız lazım." dedi. 

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Emniyet Mahallesinde neresi riskli alan ilan edildi Haberi

Emniyet Mahallesinde neresi riskli alan ilan edildi


Üsküdar'da Emniyet Mahallesi ve Çamlıca'da kentsel dönüşüm uygulanacak mı? Emniyet Mahallesi riskli alan ilan edildi mi? Üsküdar Emniyet Mahallesi kentsel dönüşüm uygulaması için Üsküdar Belediyesi Meclis kararı aldı mı? 


Üsküdar Emniyet Mahallesi sakinlerinin kafasını kurcalayan kentsel dönüşüm sorularını Üsküdar Belediyesi'ne sorduk, cevap aldık... Üsküdar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Emniyet Mahallesi kentsel dönüşüm sorularına cevaplar niteliğindeki açıklaması şöyle;


- Üsküdar Emniyet Mahallesi (ve Çamlıca'da kalan kısmında) kentsel dönüşüm uygulanacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanarak 31.05.2012 tarihinde onaylanan 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile imar haklarının artışı mümkün hale getirilmiş ancak Geri Görünüm Bölgesine ilişkin yasa maddesinin Anayasa Mahkemesince iptal edilmesi sonrası bölgenizde dönüşüm çalışmaları için 2960 sayılı Boğaziçi Kanunu’nda değişiklik yapılması beklenilmektedir.

Yasa kapsamında “Riskli Yapı” ve Riskli...