02 / 05 / 2024

Emrah Arslan

Emrah Arslan

Otto Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Emrah Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Coşkun Belet Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Caddesi'nde kuruldu.

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Arslan’dan 3. havalimanı için ‘kira öteleme’ açıklaması!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. havaşimanı için kira öteleme açıklama yaptı. Arslan, "Batarlarsa batsınlar diyecek halimiz yok" dedi. 

Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik villa!

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet Arslan'dan şeker fabrikası bilgilendirmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 14 şeker fabrikasıyla ilgili özelleştirme sürecinin devam ettiğini, diğer 11 fabrikanın ise kamu eliyle çalıştırılmaya devam edeceğini açıkladı.

Ahmet Arslan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında hedef Çin!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan yaptığı açıklamada, "Çin'den başlayıp Avrupa'ya kadar uzanan ticaretin, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı üzerinden gerçekleştirilmesi bizim önemli hedeflerimizden biri." dedi

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

Emrah, Bodrum'da 8 milyon TL’lik malikâne aldı!

Emlak alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, Bodrum Konacık’ta lüks bir malikâneye sahip oldu.

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Emrah Dalkaya baba oldu!

Makro İnşaat Pazarlama Müdürü Emrah Dalkaya ile eşi Ekonomist Dergisi'nden Silbel Atik'in ilk bebekleri Mila Gül Dalkaya bebek dünyaya geldi.

Emrah Arslan Haberi

Emrah Arslan

Otto Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Emrah Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Coşkun Belet Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Caddesi'nde kuruldu. 


Otto Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...