05 / 05 / 2024

emrah bitez ev

emrah bitez ev

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Tahliye taahhüdünün noterde yapılması şartı geliyor!

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşananlar sık sık günden oluyor. Avukat Emrah Yavuzcan, tahliye taahhüdüne dikkat çekti ve X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Ziynet Sali Kıbrıs'tan 1 milyon TL'ye ev alacak!

Kıbrıs'ta 15 Eylül'de Emrah Erzurumlu ile evleneceği konuşulan Ziynet Sali, emlakçı emlakçı dolaşıp ev arıyor.

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Bodrum Bitez'de orman içinde ev kiraladı. Şehir hayatından uzakta kalmak isteyen Sıla Gençoğlu, yaz aylarını Bodrum Bitez'de kiraladığı evinde geçiriyor.

Özge Özpirinçci babasına Bodrum'dan ev aldı!

Genç yaşta şöhreti yakalayarak bir çok dizide ve filmde rol alan Özge Özpirinçci yatırımını gayrimenkule yapıyor. Bunun yanında ailesini de ihmal etmeyen genç oyuncunun Bodrum Bitez'de babasına ev aldığı öğrenildi.

Emrah, Şişli Bomonti'den 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Emrah, Şişli Bomonti'den lüks bir daire aldı. Daire için 3.5 milyon TL ödeyen şarkıcı, evinin dekorasyonunu da eşi Sibel Erdoğan'ın zevkine göre yaptırdı.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan ev açıklaması!

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Emrah Bodrum'daki evini aşevine dönüştürecek!

Bodrum-Bitez’deki evinin bahçesine diktiği ağaçlar yüzünden kavga ettiği komşularıyla sorunlarını gideremeyen Emrah, yaşadığı sıkıntıya ilginç bir çözüm buldu.

Emrah Özoral: Kadınlar daha çok icralık ev ihalesine giriyor!

Kadınların bir bölümü ev, araba, yazlık, iş yeri sahibi olma hayallerini, icralık malları takip ederek gerçekleştirmeye çalışıyor. Kadınlar en çok araba ve ev ihalesine giriyor.

Emrah Bodrum'dan ev aldı!

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek..

Emrah Pehlivanoğlu: Ben ne yaparsam satardan kurtulmamız gereken dönemdeyiz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Cordella Tuzla Satış Pazarlama Müdürü Emrah Pehlivanoğlu; hem Cordella projelerinden bahsetti, hem de 2014 yılı hakkında bilgi verdi...

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

emrah bitez ev Haberi

emrah bitez ev

Emrah yaza doğru Star TV için çekimlerine başlanacak ve bir kaymakamı oynayacağı yeni dizisi için eşi ve küçük oğluyla Bodrum’a yerleşecek. Gold Film imzalı proje için geçtiğimiz günlerde Bodrum’a gidip ön hazırlıklara başlayan Emrah, yaklaşık bir yıl boyunca çekimlerin Milas’ta yapılacak olması nedeniyle, ailesini de yanına götürmeye karar verdi. Birkaç ay önce dünyaya gelen oğlu Elyasa ve eşi Sibel Erdoğan’ı da yanından ayırmak istemeyen şarkıcının, bu nedenle Bitez’deki yazlığının yanındaki evi satın alıp, şimdiden inşaat çalışmalarını başlattığı öğrenildi. Küçük olan yazlığını büyütüp kışlık hale getirmek için evini tepeden tırnağa tadilata sokan şarkıcının, kendisine önerilen başrol kadın oyuncuları yapımcısıyla karar vereceği ifade...