21 / 05 / 2024

Emrah Dökmetaş

Emrah Dökmetaş

Öztaşlar Taahhüt Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk ve Emrah Dökmetaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da kuruldu

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Tahliye taahhüdünün noterde yapılması şartı geliyor!

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşananlar sık sık günden oluyor. Avukat Emrah Yavuzcan, tahliye taahhüdüne dikkat çekti ve X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Fahiş kira sorunu büyüyor: Yeni düzenlemede kiracı ile kiraya verenin kabullenebileceği bir sınır olmalı! 

İzmir Tüketici Hakem Heyeti üyesi Salih Emrah Ertan, Temmuz'da sona erecek olan yüzde 25'lik kira sınırı uygulamasının ardından gelecek düzenleme ile ilgili konuştu. Peki fahiş kira sorunu nasıl çözülecek? 

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Belediye 6 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Dökmetaş Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. 

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Dökmetaş Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökmetaş Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Dökmetaş taarfından kuruldu.

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Emrah Dökmetaş Haberi

Emrah Dökmetaş

Öztaşlar Taahhüt Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Aytekin Öztürk ve Emrah Dökmetaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da kuruldu. Öztaşlar Taahhüt Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konusu ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerinde faaliyette bulunmak ve bunun için gerekli araziler tahsis etmek ve başka şahıslara ait araziler üzerinde anahtar teslimi inşaatlar yapmak,taahhüt işlerinde bulunarak toplu konut yapmak ve yapılan inşaatları tek tek veya toplu olarak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Öztaşlar Taahhüt Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi,...