06 / 05 / 2024

Emrah Özcan

Emrah Özcan

İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle Batı Raman’da 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edecek. 1 Milyon 980 Bin TL’ye mal olacak proje, 2017’nin Ocak ayında tamamlanacak.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Mestan Özcan'dan Tekirdağ Şehir Hastanesi açıklaması!

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ'da açılacak şehir hastanesinin bölge için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Kentimiz çok daha büyük ve teknolojik bir hastaneye kavuşacak" dedi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'nın müteahhiti 'Yıkılacak' demiş!

İzmir depreminde yıkılan ilk bina Bayraklı'da Hayrettin Uzun'un inşa ettiği Emrah Apartmanı'ydi. Hayettin Uzun'un inşa ettiği bina iki torunu ve gelinine mezar oldu.

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Emrah Apartmanı'nda hazin son! Müteahhit dede depremde torunlarını kaybetti!

Geçtiğimiz gün İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Emrah Apartmanı’nın müteahhiti Hayati Uzun, depremde torunlarını kaybetti. Uzun’un 1992 yılı Erzincan depreminde başka bir torununu daha kaybettiği ortaya çıktı.

Özcan Deniz Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, hem salgından korunmak hem de sakin bir tatil yapmak için Bodrum'dan 6 milyon TL'ye ev aldı.

Özcan Deniz evini film setine çevirdi!

Yazdığı bir hikayeyi senaryolaştıran ve evinde çekmeye başlayan Özcan Deniz evini film setine çevirdi.

Emrah Özcan Haberi

Emrah Özcan

PROJEDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Batman’ın en büyük eksikliklerinden mesire alanı için İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle 1 Milyon 980 Bin TL’lik proje gerçekleştirecek. Batı Raman’a yapılacak projenin sözleşmesi taraflar arasında imzalandı. İhalesi yapılan mesire alanının sözleşmesini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile Özcan Mühendislik adına Emrah Özcan imzaladı. Proje kapsamında 290 dönümlük mesire alanına yapılacak çalışmalar şöyle; “1182 ağaç dikilecek, 80 oturma bankayı yapılacak, 1 adet mini çocuk oyun grubu ve gemi şeklinde ahşaptan yapma çocuk alanı yapılacak, üç bölgede 10’lu fitness aletleri olacak, 5 adet el şeklinde figür olacak, 70 adet barbekü seti yapılacak, 70 adet 5x5 kamelya yapılacak, 100 adet ahşaptan çöp kovası olacak, üç adet basketbol sahası ve bir adet toprak futbol sahası, 4 adet...