01 / 05 / 2024

Emrah Sazak kimdir

Emrah Sazak kimdir

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanı Emrah Sazak yaptığı açıklamada Konya'nın son 10 yılda ihracatının 10 kattan fazla arttığını belirtti

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Emrah Korkut Sevimlisoy kimdir?

Mimar Emrah Korkut Sevimlisoy kimdir? Emrah Korkut Sevimlisoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emrah Korkut Sevimlisoy, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Emrah Korkut Sevimlisoy..

Emrah Sazak: Konya'nın ihracatı son 10 yılda 10 kattan fazla arttı!

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanı Emrah Sazak yaptığı açıklamada Konya'nın son 10 yılda ihracatının 10 kattan fazla arttığını belirtti

Mahmut Bayraktar kimdir?

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Arzu Karagöz kimdir?

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Tarık Tanık kimdir?

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erol Tabanca kimdir?

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

Emrah Sazak kimdir Haberi

Emrah Sazak kimdir


Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanı Emrah Sazak, Konya'nın son 10 yılda ihracatının 10 kattan fazla arttığını belirterek, "Konya, Türkiye ortalamasının üzerinde performans gösteriyor. Konya'nın ülke ekonomisine ve ihracatına katkısının artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.


Sazak, Ekonomi Bakanlığı ve Konya Sanayi Odası (KSO) işbirliğiyle KSO Konferans Salonu'nda düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri'nde, bakanlık olarak firmaların uluslararası rekabetçiliğini artırmak için önemli projeler yürüttüklerini söyledi.


Türkiye'de 2003-2012 yıllarında ihracat yapan firma sayısının 140 bin olmasına rağmen, 10 yıl üst üste kesintisiz ihracat yapan firma sayısının 8 binlerde olduğuna dikkati çeken Sazak, sürekli ihracat yapan firmaların sayısının artırılması gerektiğini, Ekonomi Bakanlığı'nın bu konuda çalışmalar yaptığını ifade etti.


Sazak, Türkiye’de 2002'de 30 bin civarında olan ihracatçı firma sayısının, 2013'de 56 bine...